![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Є все, що я повинен знати, або ж перед установкою нового процесора? (IM переході від P4 517 до 650 P4) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Земля себе розряду статичної електрики.
| |||
| |||
| Будьте дуже обережні, щоб не зігнути будь-яких контактів, це може здатися очевидним, але своєю дуже легко зробити. Часто можна зігнути їх назад, але тільки не робіть це в першу чергу, і ви будете сміятися. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1) забезпечення ПК виключених і кабель живлення віддалені від блоку живлення. 2) Блок живлення вимкнений. (Touch БП з обох рук на землю сам) 3) видалення плат від випадку (виробляє повторну установку кулера Soooo набагато простіше). DONT розмістити його на килим (повний статичний) отримати антистатичні лист в руки, якщо ви не маєте в одній з газет вистачить. 4) Зняти кулер від резидента CPU: Twist чотири шпильки і повільно, але твердо тягнути кулер від процесора. На розі будь ласка, чи ви будете підкреслювати Socket занадто багато. 5) Складіть назад навесні, і підняти планку до повалити резидента CPU. 6) здійснення резидентом процесор його тільки краю та підняти з розетки. 7) Місце новий процесор забезпечення білі стрілки відповідає маркування на сокеті. Варто тільки слотом прямий дюйма Якщо ви зробили це правильно це звичай вимагає будь-яких сил взагалі. Забезпечити Знову ви тільки проводити його по краях. 8) Закрийте CPU Socket, блокування панелі в слот на бічний штуцер. 9) Get Your Тим и Squeeze падати на центр процесора. Використовуйте Брунька бавовни або кухонним куточком рушники, щоб поширювати його. 10) забезпечення всієї верхньої частини процесора покривається TIM Постарайтеся не будь-якої по краях, як тільки буде містити тепла, що кулер звичай позбутися. 11) Seat кулера вище сокета і посаду 4 'нога' з кулера над отвором вільно і просто помістіть його в отвори. 12) Якщо кулер розташований правильно зрозуміти стороні плати (PCB тільки - зелений біт) та скасування плати на свій бік. Місце іншої сторони (тільки пальці) і використовувати їх для проведення платі безпосередньо під CPU Socket як саме тут найбільш напруженим буде. 13) Візьміться верхній частині кулера і натиснути до 4-контактний замок. 14) Місце платі назад вниз і поворот шпильки до їх блокування. 15) Pat себе на спині.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перевстановлення XP | baxlobs | Операційні системи Windows | 7 | 10 січня 2009 07:45 |
| Встановлення нових HD | evilfantasy | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 26 грудня 2008 18:31 |
| Потрібна допомога інсталяції ОС | Марка | Операційні системи Windows | 5 | 19 жовтня 2008 06:39 |
| Установка нового HDs в шт OLD | DAllmon | Генеральний обладнання чат | 8 | 5 серпня 2008 14:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |