![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и съм бил незначителен за да видите какви условия моя процесор е в най-добрия температура и информация за температурата падне до 10 градуса, без страничните врати за PC
без врата му е гадно в много повече въздух Знам, че това не само защото за допир, но тъй като аз имам парче хартия на стената ми, че клапи с делото си и все още остава с него по затова са били лов за най-добър (DONT наистина е грижа за шум) феновете и да получите, но бих искал те да са довели на Това е, когато имам нужда от помощ ако можете да ме намерите най-добрите на въздуха най-бързо променяща се феновете за моето PC (парите не е обект, но реалистичен) и последен въпрос си мислиш, че трябва да се замени всички 3 фенове? 1 млечниче въздух в предната част и 2 млечниче го? Много благодаря Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| също и моите фенове шасито са включени и двете включен в 1 фен конектор на дънната платка чрез средствата за адаптер Мисля ще се оправи за високи RPM фенове |
|
| |||
| |||
| Im търси случай феновете не hsf's:) |
|
| |||
| |||
| Забравих да спомена, че е с мен 12 см или 120 мм Аз търсех в делтата фокусирани поток фен му 60 db и аз ще имам 2, но ID-скоро имат реактивни, че не е в състояние да OC моето CPU |
|
| |||
| |||
| Вън от любопитство и пробиват дупка на всеки квадратен инч от една от моя страна панели с 5 мм тренировка битов и че намалява си време с 4 градуса не са много, но все още по-добре след това нищо лошо нещо е, че се нуждае почистване двуседмичен но аз не се интересуваме от Аз мислех да се доведе някои фенове така през нощта време дупки нажеженост нагоре. |
|
| |||
| |||
| ID на тренировка, а не моята страна панел, както и би трябвало да е по филтри |
|
| |||
| |||
| Осъзнах, че след LOL трева / алкохол = глупави идеи ... но аз съм изграждане на нови случая сега, без да са под влияние. |
|
| |||
| |||
| моето отношение е заснет за вас, защото от вас съобщение за злоупотреба с наркотици ![]() Имам имаше поглед върху делта фокусирани поток фенове и аз като тях, но си мисля, 3 е много? Може би само един поток фокусирани върху предния да смучат при повече въздух и 2 по-малко мощни такива в гърба |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Толкова много фенове! | Razer | Случаи & Power Доставки | 29 | 14 май 2009 г. 14:28 |
| ANTEC 1200 шаси фен контрол | deldrice | Случаи & Power Доставки | 8 | 2-ро Jan 2009 14:23 |
| За всички вас Halo феновете там! | KanoakaVirus | Изключено Тема Дискусия | 3 | 19 Юни 2008 09:17 |
| Уверете се фенове се пуска по 100% | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 10 | 12 април 2008 15:58 |
| Фенове, които се вписват в CD устройството залив? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 9 | 10 април 2008 12:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |