![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak jsem byl maličký o to zjistit, jaké podmínky mého procesoru je na nejlepší temp a upozornění i teplota klesne o 10 stupňů bez bočních dveří na PC
bez dveří na něm vstřebává mnohem více vzduchu Vím, že to není jen kvůli dotknout, ale protože jsem kus papíru na mé zdi klapek, které se v případě vypnutí a zůstává stále s ním tak jsem byla myslivost za nejlepší (dont skutečnosti o hluk) i fanoušky se může dostat, ale rád bych, aby to vedlo je to i pokud potřebují pomoc kdybyste mi najít nejlepší nejrychlejší většina leteckých fanoušků přesouvá na mém PC (peníze nehrají roli, ale být reálné) a poslední otázka, myslíte, že bych měl nahradit všechny 3 fanoušci? 1 sání vzduchu u přední a 2 sací to? Děkuji Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Také můj podvozek fanoušci jsou zapojené obě zapojen do 1 ventilátor konektor na základní desce přes prostřednictvím adaptéru myslím bude to bude ok pro vysoké otáčky ventilátorů |
|
| |||
| |||
| im hledají případě fanoušků HSF to není:) |
|
| |||
| |||
| zapomněl zmínit, že mi 12 cm nebo 120 mm Byl jsem při pohledu na delta zaměřil svůj tok ventilátor 60 dB a budu mít 2, ale spíše id mají jet, že nebudete moci oc moje cpu |
|
| |||
| |||
| Ze zvědavosti jsem vyvrtat díru každý čtvereční palec v jednom z mých bočnicemi s 5mm vrták a že sníží můj temps o 4 stupně není mnoho, ale stále lepší než nic, je špatné, je třeba čištění čtrnáctidenně ale nevadí mi , přemýšlel jsem, jak se někteří fanoušci vedl tak v nočních hodinách děr záře nahoru. |
|
| |||
| |||
| id spíše ne vrták mém boku panelu, jak by bylo potřeba i filtry |
|
| |||
| |||
| Uvědomil jsem si, že po lol plevelů / alkohol = hloupé nápady ... ale jsem vybudování nové věci hned, aniž by byl pod vlivem. |
|
| |||
| |||
| mé souvislosti se zastřelil pro vás, protože jste oznámení pro zneužívání drog ![]() jsem měl podívat na delta zaměřen toku fanoušky a mám je rád, ale myslíš, že 3 je mnoho? Možná jen jeden zaměřený proudění na předním, aby nasávat více vzduchu a 2 méně výkonné ty vzadu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tolik Fans! | Razer | Případy & Napájecí zdroje | 29 | 14. května 2009 14:28 |
| Antec 1200 podvozku ovládání ventilátoru | deldrice | Případy & Napájecí zdroje | 8 | 2. ledna 2009 14:23 |
| Pro všechny fanoušky Halo jste tam! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 3 | 19. června 2008 09:17 |
| Značka ventilátory běží na 100% | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 12. duben 2008 15:58 |
| Ventilátory, které zapadají do cd mechaniky zálivu? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 9 | 10 dubna 2008 12:32 |
| Thread Nástroje | |
| |