μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Η καλύτερη εξέδρα φίλαθλοι μπορούν i get!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Απρίλη 2008, 11:20
Ομάδα Δωρητών

Έχω πάει καλά σχετικά με τα κόλπα για να δείτε ποιες προϋποθέσεις επεξεργαστή μου είναι στην καλύτερη temp και παρατηρώ τις σταγόνες της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς, χωρίς την πλευρά θύρα στον υπολογιστή
Με την πόρτα σε αυτή χάλια σε ένα πολύ πιο αέρα γνωρίζω αυτό δεν οφείλεται μόνο άγγιγμα, αλλά επειδή έχω ένα κομμάτι χαρτί για το τείχος που μου πατιλέτες με τα έκτακτα και μένει ακόμα μαζί της για την
Γι 'αυτό έχουν το καλύτερο για το κυνήγι (dont πραγματικά για τον θόρυβο) i οπαδοί μπορούν να αλλά θα ήθελα να τους έχουν οδηγήσει στην
αυτό είναι που χρειάζονται βοήθεια
αν μπορούσατε να μου βρείτε τον καλύτερο ταχύτερα αέρα μετατοπίζεται πλέον οπαδούς για τον υπολογιστή μου (τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, αλλά να είναι ρεαλιστικά)
και τελευταία ερώτηση Λες να πρέπει να αντικαταστήσει όλες τις 3 οπαδούς; 1 πιπίλισμα αέρα στο μπροστινό και στο 2 πιπίλισμα έξω;
ευχαριστώ πολύ

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 7 Απρίλη 2008, 11:30
Ομάδα Δωρητών

Επίσης, μου εξέδρα ανεμιστήρες συνδεθεί τόσο συνδεθεί σε 1 ανεμιστήρα υποδοχή της μητρικής πλακέτας μέσω μέσα προσαρμογέα νομίζω αυτό θα είναι ok για υψηλής rpm ανεμιστήρες
Old 7 Απρίλη 2008, 11:41
Banned Ομάδα

εδώ

και εδώ
Old 7 Απρίλη 2008, 12:01
Banned Ομάδα

Συγγνώμη λάθος συνδέσεις προσπαθήσουμε εδώ
Old 7 Απρίλη 2008, 13:12
Ομάδα Δωρητών

im αναζητούν περίπτωση δεν hsf οπαδούς της:)
Old 7 Απρίλη 2008, 15:52
Ομάδα Δωρητών

ξέχασα να αναφέρω ότι μου έχει 12 εκατοστά ή 120 mm
i έχουν την εξέταση της Δέλτα εστιάζεται 60db τη ροή του ανεμιστήρα και θα έχουν id 2, αλλά μάλλον έχει αεριωθούμενων που δεν είναι σε θέση να μου oc cpu
Old 8 Απρίλη 2008, 02:58
Ομάδα Δωρητών

Από περιέργεια θ τρυπηθούν τρύπα τετραγωνική ίντσα σε κάθε μία από την πλευρά μου πάνελ με 5 χιλιοστά τρυπάνι και ότι μου temps μειώνεται κατά 4 βαθμούς, αλλά ακόμα δεν είναι πολύ καλύτερη στη συνέχεια, τίποτα δεν είναι κακό πράγμα, χρειάζεται καθαρισμός δεκαπενθήμερο αλλά δεν πειράζει , σκεφτόμουν για να οδηγήσει ορισμένους οπαδούς, ώστε τη νύχτα μέχρι τις τρύπες λάμψη.
Old 8 Απρίλη 2008, 03:39
Ομάδα Δωρητών

id μάλλον δεν τρυπάνι μου πλευρά ως ομάδα, θα πρέπει να φίλτρων σε
Old 8 Απρίλη 2008, 04:22
Ομάδα Δωρητών

Κατάλαβα ότι μετά lol ζιζανίων / αλκοόλ = ηλίθιο ιδέες ... αλλά έχω την οικοδόμηση μιας νέας περίπτωση τώρα χωρίς νά υπό την επήρεια.
Old 8 Απρίλη 2008, 04:40
Ομάδα Δωρητών

το σεβασμό μου έχει γυρίστηκε για σας γιατί από σας για την εξαγγελία της χρήσης ναρκωτικών
Είχα μια ματιά στα δέλτα επικεντρώθηκε ροή φιλάθλους και μου αρέσουν, αλλά νομίζετε ότι είναι 3 με πολλά; ίσως μόνο μια ροή επικεντρώθηκε στην μπροστινή να πιπιλίζουν το πιο αέρα και 2 λιγότερο ισχυροί αυτοί στο πίσω

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.