![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro sam se bezznačajnost o uvjetima vidjeti što moj procesor je na najbolji temp i ja obavijest na temperaturi od 10 stupnjeva kapi bez strane vrata na pc
bez vrata na to sranje u puno više zraka I know this, ne samo zbog dodir, ali zato imam komad papira na zidu moje da sa zaliske slučaju off i dalje ostaje s njim na tako mi je lov za najbolji (dont stvarno stalo buke) obožavatelji mogu doći, ali ja bih im da su doveli's ovo je gdje mi treba pomoć ako mi mogao naći najbolje najbrľi većini zraka promjenjive obožavatelji za moj pc (novac nije objekt, nego biti realističan) i zadnje pitanje da li mislite da bi trebali zamijeniti sve 3 obožavatelji? 1 sisanče u zrak na prednjem i 2 sisanče it out? mnogo hvala My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| također moji fanovi su šasije priključen oba priključen na 1 ventilator konektor na matičnoj ploči putem sredstava adapter Mislim da će to biti ok za visoke rpm fanova |
|
| |||
| |||
| im u potrazi za slučaj obožavatelji ne hsf's:) |
|
| |||
| |||
| zaboravio napomenuti da je za mene 12cm ili 120mm Imam bio obličje at Delta usmjeren protok fan njegovih 60db i ja ću imati 2 id ali radije imati jet da neće moći oc moj CPU |
|
| |||
| |||
| Iz znatiželje sam bušenih rupa svaki kvadratni inch u jednom od moja strana panela sa 5mm svrdlo zalogaj i da je smanjila moja temps 4 stupnjeva, nije puno ali ipak bolje tada ništa loše je, potrebno čišćenje dvotjedni ali ja ne smeta , bio sam razmišljati o dolasku nekih dovelo fanove pa noću vrijeme rupe užariti gore. |
|
| |||
| |||
| id radije ne uvežbati moje strane panela, kao i potrebu da bi filtera na |
|
| |||
| |||
| Shvatio sam da je nakon lol korova / alkohol = glupa ideja ... ali sam novu zgradu slučaju sada nisu bili pod utjecajem. |
|
| |||
| |||
| moje poštovanje je pucao na vas, jer vas najava za zloporabu droga ![]() sam imao pogled na deltu usmjeren protok obožavatelji i volim ih, ali da li vi misliti 3 je na mnoge? možda samo jedan usmjeren protoka na prednjoj na sisanje u više zraka i 2 manje moćna one na stražnjoj strani |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Obožavatelji toliko! | Razer | Cases & Power Supplies | 29 | 14. svibanj 2009 14:28 |
| Antec 1200 šasije fan control | deldrice | Cases & Power Supplies | 8 | 2. siječanj 2009 14:23 |
| Za sve vas Halo fanovima out there! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19. lipnja 2008 09:17 |
| Make obožavatelji trčanje na 100% | Cew27 | Cases & Power Supplies | 10 | 12. travanj 2008 15:58 |
| Obožavatelji koji stane u CD pogon zaljevu? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 9 | 10. travanj 2008 12:32 |
| Thread Tools | |
| |