![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól voltam hegedülő körül, hogy milyen feltételek mellett én processzor a legjobb hőmérsékletű és én észre, hogy csökken a hőmérséklet 10 fok nélkül az oldalsó ajtót a számítógépen
nélkül, az ajtón azt a szar sokkal több levegő, tudom, hogy ez nem csak azért, mert az érintőképernyő, hanem azért, mert nekem van egy darab papír a falon, hogy én féklapok az üggyel, és ki marad továbbra is a Tehát már a vadászat a legjobb (dont tényleg érdekel a zaj) rajongó én tud kap, de azt szeretném, hogy a vezető Ez, ha segítségre van szükségem Ha nem találja meg a legjobb leggyorsabb legtöbb légi változó rajongók az én pc (pénz nem tárgya, de reális) és az utolsó kérdés Mit gondolsz, fel kell váltaniuk az összes 3 rajongó? 1 szopogatásra levegő elöl és 2 szopogatásra ki? sok köszönet My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| én is alváz szurkolók egyaránt vannak csatlakoztatva csatlakoztatva 1 ventilátor csatlakozó az alaplapon keresztül az adapter azt hiszem, ezt majd az OK gombra a magas fordulatszám rajongók |
|
| |||
| |||
| im looking for esetben szurkolók nem hsf van:) |
|
| |||
| |||
| felejtette el megemlíteni azt, hogy nekem 12cm vagy 120mm Már néztem a delta összpontosított flow ventilátor a 60dB, és én is 2, de id inkább olyan sugárhajtású, hogy nem tudja oc my cpu |
|
| |||
| |||
| Elfogyott a kíváncsiság i fúrt lyukat minden négyzet inch egyik én oldalfalakra egy 5mm fúró és hogy csökkenteni temps én a 4 fok nem sok, de még mindig jobb, akkor semmi rossz dolog az, hogy kéthetente kell tisztítani, de nem bánom , gondoltam egyre néhány vezető rajongók úgy éjjel, amikor a lyukak izzási fel. |
|
| |||
| |||
| id helyett nem fúrórúdvas én oldalamon testület azt kell szűrők |
|
| |||
| |||
| Rájöttem, hogy miután lol gyomnövény / alkohol = hülye ötletek ... de egy új épület esetében, most anélkül, hogy befolyása alatt. |
|
| |||
| |||
| én tiszteletben a lövés fel neked, mert te bejelentését a kábítószerrel való visszaélés ![]() Van még egy pillantást a delta összpontosított átáramlású ventilátorok és szeretem őket, de mit gondolsz, 3-sok? Talán csak egy koncentrált átáramlású az első a szív, több levegő, és 2 gyengébb is a hátsó |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ennyi Rajongók! | Razer | Cases & Power Supplies | 29 | 14. május 2009 14:28 |
| Antec 1200 chassis fan ellenőrzés | deldrice | Cases & Power Supplies | 8 | 2. Jan 2009 14:23 |
| For all you out there Halo rajongók! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19. június 2008 09:17 |
| Gyártmány rajongók fut, a 100% | Cew27 | Cases & Power Supplies | 10 | 12. április 2008 15:58 |
| Rajongók, hogy alkalmas a CD-öbölben? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 9 | 10. április 2008 12:32 |
| Téma eszközök | |
| |