kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

A legjobb alváz fans i can get!

Reply

Téma eszközök
Old Április 7. 2008, 11:20
Donor Group

Default A legjobb alváz fans i can get!

jól voltam hegedülő körül, hogy milyen feltételek mellett én processzor a legjobb hőmérsékletű és én észre, hogy csökken a hőmérséklet 10 fok nélkül az oldalsó ajtót a számítógépen
nélkül, az ajtón azt a szar sokkal több levegő, tudom, hogy ez nem csak azért, mert az érintőképernyő, hanem azért, mert nekem van egy darab papír a falon, hogy én féklapok az üggyel, és ki marad továbbra is a
Tehát már a vadászat a legjobb (dont tényleg érdekel a zaj) rajongó én tud kap, de azt szeretném, hogy a vezető
Ez, ha segítségre van szükségem
Ha nem találja meg a legjobb leggyorsabb legtöbb légi változó rajongók az én pc (pénz nem tárgya, de reális)
és az utolsó kérdés Mit gondolsz, fel kell váltaniuk az összes 3 rajongó? 1 szopogatásra levegő elöl és 2 szopogatásra ki?
sok köszönet

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Április 7. 2008, 11:30
Donor Group

én is alváz szurkolók egyaránt vannak csatlakoztatva csatlakoztatva 1 ventilátor csatlakozó az alaplapon keresztül az adapter azt hiszem, ezt majd az OK gombra a magas fordulatszám rajongók
Old Április 7. 2008, 11:41
Tiltott Group

itt

és itt
Old Április 7. 2008, 12:01
Tiltott Group

bocs rossz linket try itt
Old Április 7. 2008, 13:12
Donor Group

im looking for esetben szurkolók nem hsf van:)
Old Április 7. 2008, 15:52
Donor Group

felejtette el megemlíteni azt, hogy nekem 12cm vagy 120mm
Már néztem a delta összpontosított flow ventilátor a 60dB, és én is 2, de id inkább olyan sugárhajtású, hogy nem tudja oc my cpu
Old Április 8. 2008, 02:58
Donor Group

Elfogyott a kíváncsiság i fúrt lyukat minden négyzet inch egyik én oldalfalakra egy 5mm fúró és hogy csökkenteni temps én a 4 fok nem sok, de még mindig jobb, akkor semmi rossz dolog az, hogy kéthetente kell tisztítani, de nem bánom , gondoltam egyre néhány vezető rajongók úgy éjjel, amikor a lyukak izzási fel.
Old Április 8. 2008, 03:39
Donor Group

id helyett nem fúrórúdvas én oldalamon testület azt kell szűrők
Old Április 8. 2008, 04:22
Donor Group

Rájöttem, hogy miután lol gyomnövény / alkohol = hülye ötletek ... de egy új épület esetében, most anélkül, hogy befolyása alatt.
Old Április 8. 2008, 04:40
Donor Group

én tiszteletben a lövés fel neked, mert te bejelentését a kábítószerrel való visszaélés
Van még egy pillantást a delta összpontosított átáramlású ventilátorok és szeretem őket, de mit gondolsz, 3-sok? Talán csak egy koncentrált átáramlású az első a szív, több levegő, és 2 gyengébb is a hátsó

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ennyi Rajongók! Razer Cases & Power Supplies 29 14. május 2009 14:28
Antec 1200 chassis fan ellenőrzés deldrice Cases & Power Supplies 8 2. Jan 2009 14:23
For all you out there Halo rajongók! KanoakaVirus Off Topic Discussion 3 19. június 2008 09:17
Gyártmány rajongók fut, a 100% Cew27 Cases & Power Supplies 10 12. április 2008 15:58
Rajongók, hogy alkalmas a CD-öbölben? Cew27 Cases & Power Supplies 9 10. április 2008 12:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.