![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני כבר חסר ערך בנושא כדי לראות מה התנאים שלי המעבד הוא הטוב ביותר טמפ ואני מבחין את הטמפרטורה יורדת ב -10 מעלות בלי בצד הדלת במחשב
ללא את הדלת עליה ב מבאס הרבה יותר אוויר אני יודע שזה לא רק בגלל לגעת אבל בגלל שיש לי פיסת נייר על הקיר שלי כי המקרה עם flaps לסרוגין עדיין נשארת עם אותו אז אני כבר לצוד לטובה (dont באמת איכפת הרעש) אוהדי אני יכול לקבל אבל אני רוצה שהם היו להוביל של זה הוא המקום שבו אני צריכה עזרה אם אתה יכול למצוא לי את הטוב ביותר המהיר ביותר האוויר הסטה אוהדים שלי PC (כסף הוא לא מתנגד, אבל להיות מציאותיים) ועל השאלה האחרונה אתה חושב שאני צריך להחליף את כל 3 אוהדים? 1 יניקה אוויר בחלק הקדמי ו 2 למצוץ את זה? Many thanks המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| גם שלי הם אוהדים שסי פקוק פקוק שניהם לתוך 1 מחבר אוהד על לוח האם באמצעות אמצעי מתאם אני חושב זה יהיה בסדר להיות גבוהות RPM אוהדים |
|
| |||
| |||
| IM מחפש מקרה לא אוהדים של hsf:) |
|
| |||
| |||
| שכחתי להזכיר שיש לי 12cm או 120mm הייתי מסתכל על דלתה ממוקד זרימת 60db מעריץ שלה ואני יהיה 2 אבל מזהה דווקא יש הסילון, כי לא תוכל oc CPU שלי |
|
| |||
| |||
| מתוך סקרנות אני קדוח חור כל סנטימטר מרובע אחד של הצד שלי עם לוחות 5mm תרגיל ביט וכי הקטינה את temps לפי 4 מעלות, אך עדיין לא הרבה יותר טוב אז שום דבר לא רע הוא הדבר, היא זקוקה לניקוי דו שבועי, אבל לא אכפת לי , חשבתי לקבל קצת הוביל אוהדים כך בלילה פעם חורים יוחנא למעלה. |
|
| |||
| |||
| מזהה דווקא לא הצד שלי תרגיל כמו לוח הייתי צריך מסננים על |
|
| |||
| |||
| הבנתי כי לאחר LOL סיגריה / אלכוהול = טיפש רעיונות ... אבל אני בנייה חדשה במקרה עכשיו בלי תחת השפעה. |
|
| |||
| |||
| יש לי את הכבוד ל ירו לך בגלל שאתה להודעות עבור שימוש לרעה בסמים ![]() יש לי לראות את זרימת דלתא ממוקד אוהדים ואני אוהב אותם, אבל האם לדעתך 3 הוא הרבה? אולי רק אחד ממוקד זרימת בחזית כדי לשאוף אוויר יותר, ו 2 פחות עוצמה אלה על הגב |