![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pat buvau smulkus Apie pamatyti, kokiomis sąlygomis mano procesorius yra geriausia temperatūra ir aš pastebiu, temperatūra nukrinta iki 10 laipsnių be durų ant PC
be durų jai Pateko į daug oro aš žinau, tai ne tik todėl, kad liesti bet todėl, kad turiu popieriaus lapą ir ant mano sienų išklotinės, kad su byla išjungti ir lieka vis dar su ja taip buvau medžioti už geriausią (dont really care apie triukšmo) gerbėjų galiu gauti, bet aš norėčiau juos turėti LED's Tai kur man reikia pagalbos jei galėtumėte mane surasti geriausią greičiausiai dauguma oro perjungimo gerbėjai mano PC (pinigai yra ne tikslas, bet yra realus) ir paskutinis klausimas jums manau, turėtų pakeisti visus 3 gerbėjų? 1 čiulpti oro priekyje ir 2 čiulpti jį? ačiū Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| taip pat mano važiuoklės gerbėjai yra įjungtas ir prijungtas prie 1 fan jungties į Portatiles per priemonėmis adapterio manau, bus tai bus ok aukštos min Fanai |
|
| |||
| |||
| im looking for atveju gerbėjų ne HSF's:) |
|
| |||
| |||
| užmiršo paminėti, kad jis į mane 12cm arba 120mm Aš jau ieško Delta dėmesio ventiliatorius savo 60dB, ir turėsiu 2, bet numeris, o jau Jet kad negali oc mano CPU |
|
| |||
| |||
| Iš smalsumo i išgręžta skylė kiekvieno kvadratinio colio vienas iš mano pusės plokštes su 5mm grąžtą ir sumažino savo temps iki 4 laipsnių nėra daug, bet dar geriau tada nieko blogo dalykas yra tai, kad reikia valyti kas dvi savaites, bet i don't mind aš galvojau gauti kai kurias lėmė, kad gerbėjai naktį skylės švyti iki. |
|
| |||
| |||
| id, o ne audra mano šoninių panelių kaip aš turės filtrus |
|
| |||
| |||
| Supratau, kad po lol piktžolių / alkoholis = kvailas idėjas ... bet aš statyti naują bylą dabar netaikant joms įtaką. |
|
| |||
| |||
| Mano atžvilgiu buvo nušautas ne jums, nes jūsų skelbimą narkotikus ![]() Turėjau ne deltos ieškoti orientuota ventiliatoriai ir man jie patinka, bet manote, 3 yra daug? Gal tik vienas dėmesio srautas priekinės įsiurbti daugiau oro ir 2 dalis ne mažiau galingas tuos atgal |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tiek daug gerbėjų! | Razer | Cases & Power Supplies | 29 | Gegužė 14, 2009 14:28 |
| Antec 1.200 važiuoklės kontrolės ventiliatoriaus | deldrice | Cases & Power Supplies | 8 | 2 sausis 2009 14:23 |
| Visiems jums Halo gerbėjų ten! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | Birželis 19, 2008 09:17 |
| Padaryti gerbėjai važiuoti 100% | Cew27 | Cases & Power Supplies | 10 | Balandis 12, 2008 15:58 |
| Ventiliatoriai, kad tilptų CD Bay? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 9 | Balandis 10, 2008 12:32 |
| Temos įrankiai | |
| |