mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Labākais chassis fans es varu!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 7, 2008, 11:20
Donors Group

Nu man ir bijis niecīgs par to, lai noskaidrotu apstākļus mans procesors ir labākais temp un i paziņojums temperatūra pazeminās par 10 grādiem, bez sānu durvīm pc
bez durvīm tas sucks ir daudz vairāk gaisa es zinu, tas ne tikai dēļ pieskarties, bet tāpēc man ir papīra gabaliņš uz manas sienas, ka vārstus ar lietu izslēgt un paliek joprojām ar to
tāpēc man ir medības vislabākais (dont tiešām rūp, troksnis) ventilatori es varu bet es vēlētos viņus novedusi's
tas ir, ja man ir vajadzīga palīdzība
ja jūs varētu atrast man vislabāk ātrāko visvairāk gaisu novirza fans par manu pc (nauda nav mērķis, bet ir reāli)
un pēdējo jautājumu tu domā, ka es būtu jāaizstāj visi 3 ventilatori? 1 nepieredzējis gaisa pie priekšā un 2 nepieredzējis to ārā?
many thanks

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 7, 2008, 11:30
Donors Group

arī mana šasija fani ir pieslēgts 1 fan connector gan pieslēgts uz mātesplati ar līdzekļiem, adapteri, manuprāt, tas ir ok augstas rpm fans
Old Aprīlis 7, 2008, 11:41
Banned Group

šeit

un šeit
Old Aprīlis 7, 2008, 12:01
Banned Group

sorry nepareizs links mēģināt šeit
Old Aprīlis 7, 2008, 13:12
Donors Group

im looking gadījuma līdzjutējiem nav HSF's:)
Old Aprīlis 7, 2008, 15:52
Donors Group

aizmirsa pieminēt, ka ir 12cm man vai 120mm
Man ir bijusi meklē delta koncentrējas plūsmas ventilatora tā 60dB un man būs 2, bet id drīzāk ir reaktīvās ka nespēs oc manu cpu
Old Aprīlis 8, 2008, 02:58
Donors Group

Tikai ziņkārības i urbts caurums ik kvadrātcollu vienā no manas puses paneļi ar 5mm urbi bitu un kas samazināja manu temps par 4 grādiem nav daudz, bet vēl labāk tad nekas slikts nav, tai ir vajadzīga tīrīšana reizi divās nedēļās, bet man nav nekas Es biju domājis, kā iegūt dažus noveda fani tik naktī caurumiem svelme up.
Old Aprīlis 8, 2008, 03:39
Donors Group

id drīzāk nav urbt manu sānu paneļa, kas man būtu nepieciešams, lai filtru
Old Aprīlis 8, 2008, 04:22
Donors Group

Es sapratu, ka pēc lol nezāļu / spirts = notrulināts idejas ... bet es esmu ēkas jaunu lietu tagad nepakļaujot ietekmi.
Old Aprīlis 8, 2008, 04:40
Donors Group

mana ziņā ir strauji pieaudzis par jums, jo jums paziņojums par narkotiku lietošanu
man ir bijusi apskatīt delta koncentrējas plūsma fans un man patīk tiem, bet jūs domājat 3 ir daudz? varbūt tikai viens koncentrējās plūsmu uz priekšējo, lai sūkāt vairāk gaisa un 2 ne tik jaudīgi tie, pie atpakaļ

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.