![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu man ir bijis niecīgs par to, lai noskaidrotu apstākļus mans procesors ir labākais temp un i paziņojums temperatūra pazeminās par 10 grādiem, bez sānu durvīm pc
bez durvīm tas sucks ir daudz vairāk gaisa es zinu, tas ne tikai dēļ pieskarties, bet tāpēc man ir papīra gabaliņš uz manas sienas, ka vārstus ar lietu izslēgt un paliek joprojām ar to tāpēc man ir medības vislabākais (dont tiešām rūp, troksnis) ventilatori es varu bet es vēlētos viņus novedusi's tas ir, ja man ir vajadzīga palīdzība ja jūs varētu atrast man vislabāk ātrāko visvairāk gaisu novirza fans par manu pc (nauda nav mērķis, bet ir reāli) un pēdējo jautājumu tu domā, ka es būtu jāaizstāj visi 3 ventilatori? 1 nepieredzējis gaisa pie priekšā un 2 nepieredzējis to ārā? many thanks Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| arī mana šasija fani ir pieslēgts 1 fan connector gan pieslēgts uz mātesplati ar līdzekļiem, adapteri, manuprāt, tas ir ok augstas rpm fans |
|
| |||
| |||
| im looking gadījuma līdzjutējiem nav HSF's:) |
|
| |||
| |||
| aizmirsa pieminēt, ka ir 12cm man vai 120mm Man ir bijusi meklē delta koncentrējas plūsmas ventilatora tā 60dB un man būs 2, bet id drīzāk ir reaktīvās ka nespēs oc manu cpu |
|
| |||
| |||
| Tikai ziņkārības i urbts caurums ik kvadrātcollu vienā no manas puses paneļi ar 5mm urbi bitu un kas samazināja manu temps par 4 grādiem nav daudz, bet vēl labāk tad nekas slikts nav, tai ir vajadzīga tīrīšana reizi divās nedēļās, bet man nav nekas Es biju domājis, kā iegūt dažus noveda fani tik naktī caurumiem svelme up. |
|
| |||
| |||
| id drīzāk nav urbt manu sānu paneļa, kas man būtu nepieciešams, lai filtru |
|
| |||
| |||
| Es sapratu, ka pēc lol nezāļu / spirts = notrulināts idejas ... bet es esmu ēkas jaunu lietu tagad nepakļaujot ietekmi. |
|
| |||
| |||
| mana ziņā ir strauji pieaudzis par jums, jo jums paziņojums par narkotiku lietošanu ![]() man ir bijusi apskatīt delta koncentrējas plūsma fans un man patīk tiem, bet jūs domājat 3 ir daudz? varbūt tikai viens koncentrējās plūsmu uz priekšējo, lai sūkāt vairāk gaisa un 2 ne tik jaudīgi tie, pie atpakaļ |