![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze i zostały błahy temat, aby zobaczyć, jakie warunki mój procesor jest najlepszy i temp i ogłoszenia temperatura spadnie o 10 stopni bez bocznych drzwi na PC
bez drzwi it sucks w powietrzu wiele więcej wiem, że to nie tylko ze względu na dotyk, ale ponieważ mam kawałek papieru w mojej ścianie, że klapy w przypadku startu i nadal pozostaje z nią w I tak zostały polowania dla najlepszych (dont really care about Noise) wentylatory mogę dostać, ale chciałbym je doprowadziły's to gdzie i potrzebujesz pomocy jeśli można mnie znaleźć najlepszy najszybszy najbardziej powietrza przenosi fanów na moim komputerze (pieniędzy ma obiektu, ale być realistyczne) i ostatnie pytanie myślisz i powinny zastąpić wszystkie 3 wentylatory? 1 ssące powietrze z przodu i 2 ssące to? many thanks My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| także mój podwozia wentylatory są podłączone zarówno podłączony do wentylatora 1 złącze na płycie głównej poprzez pomocą karty Myślę będzie to ok wysokiego rpm fanów |
|
| |||
| |||
| im poszukuje przypadku wentylatorów nie HSF's:) |
|
| |||
| |||
| Zapomniałem wspomnieć, to dla mnie 12cm lub 120mm Mam był patrząc na delta skoncentrowane wentylatora i jego 60dB i 2, ale będzie miał identyfikator raczej strumienia, że nie będzie mógł OC mojego procesora |
|
| |||
| |||
| Z ciekawością i wierci dziury każdy cal kwadratowy w jednym z moich bocznych z 5mm wiertło i że mój czas obniżone o 4 stopnie nie wiele lepiej, ale wciąż to nic złe to, że potrzeby czyszczenia dwa tygodnie, ale nie umysł , Pomyślałem uzyskania niektórych doprowadziło kibiców, tak w nocy czasu otwory świecą się. |
|
| |||
| |||
| id raczej nie wiercić mego boku panelu i musieliby na filtry |
|
| |||
| |||
| Zdałem sobie sprawę, że po lol chwastów / alkohol = głupich pomysłów ... but I'm budowę nowej przypadku teraz bez pod wpływem. |
|
| |||
| |||
| mój ma odniesieniu do strzału, ponieważ dla Was zapowiedź narkomanii ![]() miałem się delta skoncentrowane wentylatora i lubię je, ale myślisz 3 jest wiele? Może tylko jeden przepływ skoncentrowane na przedniej do suck więcej powietrza i 2 słabszych ci z tyłu |