mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Cele mai bune şasiu fani Nu pot sa ma!

Reply

Thread Tools
Old 7 aprilie 2008, 11:20
Grupul de donator

bine i s-au tâmpit pentru a vedea despre ce condiţii mea procesor este la cele mai bune temp si-am vazut de temperatura scade cu 10 de grade, fără reacţiile usa de pe PC
fără uşă pe el de cacat intr-o mult mai mult aer Ştiu acest lucru nu numai din cauza atingi, dar pentru că am o bucată de hârtie, în care pe perete cu flaps cazul off şi rămâne în continuare cu o pe
aşa că am fost de vânătoare pentru cel mai bun (dont ţii la zgomot) fani i se poate, dar i-ar place de ei a fi condus de
Aceasta este în cazul în care am nevoie de ajutor
daca ai putea sa ma gaseasca cele mai bune mai rapid cea mai mare de aer pentru fani deplasare meu PC (nu este un obiect de bani, dar să fie realist)
şi ultima întrebare Crezi că ar trebui să înlocuiască toate 3 fani? 1 aspirator de aer, în cel din faţă şi 2 supt-o?
mulţumiri

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 7 aprilie 2008, 11:30
Grupul de donator

De asemenea, fanii mei şasiu sunt conectat ambele conectat la 1 fan conector de pe placa de bază prin intermediul adaptorului Cred că acest lucru va fi ok pentru mare rpm fani
Old 7 aprilie 2008, 11:41
Banned Group

aici

şi aici
Old 7 aprilie 2008, 12:01
Banned Group

Ne pare rău greşit să încercaţi link-uri aici
Old 7 aprilie 2008, 13:12
Grupul de donator

im caut caz fani nu hsf lui:)
Old 7 aprilie 2008, 15:52
Grupul de donator

uitat să menţioneze că trebuie să-mi 12cm sau 120mm
i s-au uitat la Delta concentrat debitului ventilator 60db sale şi i va avea 2-a, dar mai degrabă id au un jet care nu trebuie să fie în măsură să oc procesorul meu
Old 8 aprilie 2008, 02:58
Grupul de donator

Din curiozitate am forate o gaură în fiecare centimetru pătrat într-una din partea mea panouri cu un pic de 5 mm diametru detaliaþi redusă şi că-mi temps de 4 grade, nu de mult, dar încă mai bine atunci nimic rau lucru este, are nevoie de curăţare fortnightly dar eu nu minte , m-am gândit că de a obţine unele conduse de fani atât pe timp de noapte la incandescenţă până în găuri.
Old 8 aprilie 2008, 03:39
Grupul de donator

ID-ul, mai degrabă nu detaliaþi partea mea panou ca i-ar trebui să filtre pe
Old 8 aprilie 2008, 04:22
Grupul de donator

Mi-am dat seama că, după lol iarba / alcool = idei de prost ... dar sunt construirea unui nou caz acum, fără a fi sub influenţa.
Old 8 aprilie 2008, 04:40
Grupul de donator

ceea ce mi-a tras în sus pentru tine din cauza ta anunţ pentru abuzul de droguri
Am avut o privire la fluxul de delta concentrat fani şi i place de ei, dar credeţi că este de 3 la mai multe? Poate doar un flux concentrat pe fata pentru a suge la mai mult aer şi 2 mai puţin puternic, cele din spate

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.