![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak som bol maličký o to zistiť, aké podmienky môjho procesora je na najlepšej temp a oznámenie aj teplota klesne o 10 stupňov bez bočných dverí na PC
bez dverí na ňom vstrebáva oveľa viac vzduchu Viem, že to nie je len kvôli dotknúť, ale pretože som kus papiera na mojej stene klapiek, ktoré sa v prípade vypnutia a zostáva stále s ním tak som bola poľovníctvo za najvýhodnejšie (dont skutočnosti o hluk) i fanúšikov sa môže dostať, ale rád by som, aby to viedlo je to aj ak potrebujú pomoc keby ste mi nájsť najlepšie najrýchlejší väčšina leteckých fanúšikov presúva na mojom PC (peniaze nehrajú úlohu, ale byť reálne) a posledná otázka, myslíte, že by som mal nahradiť všetky 3 fanúšikovia? 1 nasávania vzduchu u predné a 2 sacie to? Děkuji Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Tiež môj podvozok fanúšikovia sú zapojené obe zapojený do 1 ventilátor konektor na základnej doske cez prostredníctvom adaptéra myslím bude to bude ok pre vysoké otáčky ventilátorov |
|
| |||
| |||
| im hľadajú prípade fanúšikov HSF to nie:) |
|
| |||
| |||
| zabudli spomenúť, že mi 12 cm alebo 120 mm Bol som pri pohľade na delta zameral svoj tok ventilátor 60 dB a budem mať 2, ale skôr id majú ísť, že nebudete môcť oc moje cpu |
|
| |||
| |||
| Zo zvedavosti som vyvŕtať dieru každý štvorcový palec v jednom z mojich bočnicami s 5mm vrták a že zníži môj temps o 4 stupne nie je veľa, ale stále lepšie ako nič, je zlé, je potrebné čistenie dvojtýždenná ale nevadí mi , premýšľal som, ako sa niektorí fanúšikovia viedol aj v nočných hodinách děr záře hore. |
|
| |||
| |||
| id skôr ne vrták mojom boku paneli, ako by bolo potrebné aj filtre |
|
| |||
| |||
| Uvedomil som si, že po lol plevelov / alkohol = hlúpe nápady ... ale som vybudovanie novej veci hneď, bez toho, aby bol pod vplyvom. |
|
| |||
| |||
| mojej súvislosti sa zastrelila pre vás, pretože ste oznámenia pre zneužívanie drog ![]() som mal pozrieť na delta zameraný toku fanúšikov a mám je rád, ale myslíš, že 3 je veľa? Možno len jeden zameraný prúdenia na prednom, aby nasávať viac vzduchu a 2 menej výkonné ty vzadu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Toľko Fans! | Razer | Prípady & Napájacie zdroje | 29 | 14. mája 2009 14:28 |
| Antec 1200 podvozku ovládanie ventilátora | deldrice | Prípady & Napájacie zdroje | 8 | 2. januára 2009 14:23 |
| Pre všetkých fanúšikov Halo ste tam! | KanoakaVirus | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 19. júna 2008 09:17 |
| Značka ventilátory beží na 100% | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 12. apríl 2008 15:58 |
| Ventilátory, ktoré zapadajú do cd mechaniky zálive? | Cew27 | Prípady & Napájacie zdroje | 9 | 10 apríla 2008 12:32 |
| Thread Tools | |
| |