![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро сам се беззначајност о условима видети шта мој процесор је на најбољи темп и ја обавештење на температури од 10 степени капи без стране врата на пц
без врата на то срање у пуно више ваздуха И кноу тхис, не само због додир, али зато имам комад папира на зиду моје да са залиске случају офф и даље остаје са њим на тако ми је лов за најбољи (донт стварно стало буке) обожаватељи могу доћи, али ја бих им да су довели'с ово је где ми треба помоћ да нама могао наћи најбоље најбрл̌и већини ваздуха промењиве обожаватељи за мој пц (новац није објекат, него да буде реалистичан) и задње питање да ли мислите да би требало заменити све 3 обожаватељи? 1 сисанче у ваздух на предњем и 2 сисанче ит оут? много хвала Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| такође моји фанови су шасије прикључен оба прикључен на 1 вентилатор конектор на матичној плочи путем средстава адаптер Мислим да ће то бити ок за високе рпм фанове |
|
| |||
| |||
| им у потрази за случај обожаватељи не хсф'с:) |
|
| |||
| |||
| заборавио напоменути да је за мене 12цм или 120мм ЈА имати био хандсоме код Делта усмерен проток фан његових 60дб и ја ћу имати 2 ид али радије имати јет да неће моћи да оц мој ЦПУ |
|
| |||
| |||
| Из знатижеље сам бушених рупа сваки квадратни инцх у једном од моја страна панела са 5мм сврдло залогај и да је смањила моја Темпс 4 степени, није пуно али ипак боље тада ништа лоше је, потребно чишћење двонедељно али ја не смета , био сам размишљати о доласку неких довело фанове па ноћу време рупе ужарити горе. |
|
| |||
| |||
| ид радије не увежбати моје стране панела, као и потребу да би филтера на |
|
| |||
| |||
| Схватио сам да је након лол корова / алкохол = глупа идеја ... али сам нову зграду случају сада нису били под утицајем. |
|
| |||
| |||
| моје поштовање је пуцао на вас, јер вас најава за злоупотребе дрога ![]() сам имао поглед на делту усмерен проток обожаватељи и волим их, али да ли ви мислити 3 је на многе? само можда један усмерен протока на предњој на сисање у више ваздуха и 2 мање моћна оне на задњој страни |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Обожаватељи толико! | Разер | Цасес & Поуер Супплиес | 29 | 14 мај 2009 14:28 |
| Антец 1200 шасије фан цонтрол | делдрице | Цасес & Поуер Супплиес | 8 | 2 јануар 2009 14:23 |
| За све вас Хало фановима оут тхере! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 3 | 19. јуна 2008 09:17 |
| Маке обожаватељи трчање на 100% | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 12 април 2008 15:58 |
| Обожаватељи који стане у ЦД погон залив? | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 9 | 10 април 2008 12:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |