![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim işlemci en iyi ısı ve i at hangi koşulları görmek için en iyi ben çok küçük sıcaklık fark 10 derece yan kapı ile PC'de düşüyor
kapıyı olmadan çok daha hava i berbat bu dokunun sadece nedeniyle ancak benim duvara kağıt bir parça var, davanın kapatma ile flaps ve hala onunla kalır üzerinde en iyi (dont gürültü konusunda gerçekten çok dikkatli için alabilirsiniz ama i yol onları istiyorum ben çok avcılık) fanlar I Bu yardım i need eğer bana en hızlı hava benim PC (para için fanlar değişen en bulabilirdiniz hiçbir nesne, ama gerçekçi olmak) olduğunu ve son soru bütün 3 taraftar yerini mi? Ön at 1 emme hava ve 2 de emme? çok teşekkürler Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| de kasa fanlar hem 1 hayranıyım konektörüne anakartın üzerinde adaptör i anlamına gelir üzerinden takılı takılı bu yüksek devir hayranları için iyi olacağını düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Sohbet durumda taraftar değil HSF's arıyorum:) |
|
| |||
| |||
| Bana 12cm veya 120mm zorunda belirtmeyi unutmuşum i Delta at akışı hayranıyım onun 60db ve i 2 olacak ancak bir jeti benim işlemci oC duruma sahip kimliği odaklı arıyordum var |
|
| |||
| |||
| Meraktan i en yan panellerin bir 5mm matkap ucu ile bir delik her kare inç drilled ve daha fazla ancak daha sonra hiçbir kötü şey 4 derece benim temps düşmüş, bu iki haftada bir temizlik ihtiyaçları ama i don't mind , i bu gece saat delikleri parlaklık kadar bazı liderliğindeki fanlar almayı düşünüyordum. |
|
| |||
| |||
| yerine I filtreler için gerekir olarak yan panel tatbikat değil kimliği |
|
| |||
| |||
| Ben gerçekleştirilen bu lol ot sonra / alkol = aptal fikirleri ... ama şimdi etkisi altında olan yeni bir durumda bina var. |
|
| |||
| |||
| benim saygı için senin yüzünden uyuşturucu kullanımı için duyuruya kadar çekim var ![]() Ben akış fanları ve onları severim ama 3 fazla olduğunu düşünüyorum ele alındığı deltası bir göz var mı? ön yüzünde belki tek odaklı akışı daha fazla hava ve 2 daha az güçlü olanları arkasında emmek için |
![]() |
|
| Bookmarks |