![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я був пустячний, щоб бачити, які умови мого процесора знаходиться в кращому темп і я помічаю, температура опускається до 10 градусів без бокових дверей на ПК
без дверей на ньому засмоктує набагато більше повітря я знаю це не тільки тому, що дотик, але оскільки у мене є папірець у мене на стіні, що з закрилками випадку Off ще й залишається з ним на тому в мене було полювання на краще (Dont дійсно дбаєте про шум) вентиляторів я можу отримати, але я б хотів, щоб вони привели's Тут мені потрібна допомога Якщо ви мене могли знайти краще найбільш швидко повітря Shifting вентилятори для мого комп'ютера (гроші не об'єкт, а бути реалістами) і останній питання, ви думаєте, що я повинна замінити всі 3 фанів? 1 ссання повітря на фронті і 2 смоктати його? велике спасибі Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Також мої прихильники шасі підключити як підключити до 1 Fan роз'єм на системній платі через засоби адаптера Я думаю, це буде ОК для вентиляторів високого про / хв |
|
| |||
| |||
| IM шукає випадку вентилятори не HSF's:) |
|
| |||
| |||
| забув сказати, це має для мене 12 см або 120mm Я шукав у дельті орієнтованої вентилятор своєї 60dB і в мене буде 2, але достатньо мати ID лад, який не зможе OC мого процесора |
|
| |||
| |||
| З цікавості я просвердлив отвори кожен квадратний дюйм в одному з моїх бічні панелі з 5mm свердло, і що моя Temps скоротилося на 4 градусів не багато, але все-таки краще, то нічого поганого, воно має потребу в чищенні раз на два тижні, але я не заперечую Я думав про отримання Деякі привели фанів це в нічний час отворів напруження вгору. |
|
| |||
| |||
| ID, а не дриль мій бік панелі, як мені довелося б фільтри |
|
| |||
| |||
| Я зрозумів, що після LOL бур'янів / алкоголь = дурні ідеї ... але я будівництві нового відбувається зараз, не будучи в нетверезому вигляді. |
|
| |||
| |||
| мою повагу зметнулося для вас з-за вас оголошення про зловживання наркотиками ![]() Мені довелося шукати в дельті орієнтованої вентилятори і я люблю їх, але ви думаєте 3 є багато? Може бути тільки один зосереджена потоку на передній смоктати в повітрі і більше 2 менш потужних на спині |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Стільки шанувальників! | Razer | Справа & блоки живлення | 29 | 14 травня 2009 14:28 |
| Antec 1200 шасі Fan Control | deldrice | Справа & блоки живлення | 8 | 2 січня 2009 14:23 |
| Для всіх фанів Halo ви там! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 3 | 19 червня 2008 09:17 |
| Зробити вентилятори працюють на 100% | Cew27 | Справа & блоки живлення | 10 | 12 квітня 2008 15:58 |
| Вентилятори, що міститься у відсік для накопичувача CD? | Cew27 | Справа & блоки живлення | 9 | 10 квітня 2008 12:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |