![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В залежності від бюджету, X48 для High-End, P45 для нижнього кінця напевно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P45 для будь-якого * * кінець, Crossfire ваг досить біса добре. Занадто дорого, захопити P43. Але я хотів P45s.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відновлення RAID 5 - Набір мікросхем Intel ICH10R | jeffdgr8 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 11 березня 2009 15:26 |
| Intel Core 2 Duo E8500 V Intel Core 2 Quad Q9650 в Intel Core i7 920 V Intel Core i7 940 | sajasio | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 2 березня 2009 23:00 |
| Вихід HDMI проблема з Intel G45 Express Chipset | condortrans | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 лютого 2009 22:08 |
| Чіпсет X38 | thingie2 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 25 квітня 2008 11:25 |
| Процесор Intel - Оновлення мій Intel Pentium 4 2.66Ghz | Glitch | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 вересня 2006 20:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |