![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Heyy guyss mají jen číst uhlí nový lepivými na hardware vybrat, IVE udělat trochu výzkum. pohledu na modernizaci by odpadky základní, já chci to je deska kompatibilní s Core 2 Duo a Pentium D (jak to je to, co jsem v současné době), ale po pohledu na P35, 43 & 45 desek, IVE všimli, že všechny jsou CrossFire, nikoliv SLI . někdo má jakékoli reccommendations na to je dobrá deska SLI CrossFire ne, jak jsem 1 nvidia kartu, a pohledu na přidání nového soonish. id i takhle deska je slušná overclocker, i dont požádat o mnoho udělat i ![]() fandí, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak jsem již také uvedl v příručce, SLI je zbytečný trik pro 99% uživatelů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| P45 je pak |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Nápověda Výběr Motherboard - Core 2 Quad a Intel P45 DDR 2 Architektura | mbonwick | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 26. března 2009 00:00 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 2. března 2009 23:00 |
| Core 2 Duo desce | Deezer | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 21 ledna 2008 12:31 |
| Desce, která podporuje dva čtyř-jádrové | IggyMaximum | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 5. září 2007 18:33 |
| Thread Nástroje | |
| |