![]() |
|
| |||
| |||
| Heyy guyss έχοντας διαβάσει μόνο ανθράκων κολλώδης νέο υλικό για να επιλέξει, IVE γίνει κάποια έρευνα. κοιτάζοντας κύρια αναβάθμιση από σκουπίδια, θα ήθελα ένα συμβούλιο thats συμβατή με Core 2 Duo και Pentium D (thats όπως αυτό που έχω σήμερα), αλλά μετά την εξέταση της σ. 35, 43 & 45 συμβούλια, IVE διαπίστωσα ότι όλα είναι διασταυρούμενα πυρά, δεν SLI . Έχεις κανένα reccommendations κανείς για το καλό του σκάφους thats SLI δεν διασταυρούμενα πυρά, όπως έχω 1 nvidia κάρτα, και εξετάζοντας την προσθήκη ενός νέου soonish. id επίσης σαν αυτή του σκάφους να είναι ένα αξιοπρεπές overclocker, i dont ζητήσει πολλά να κάνω ![]() cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπε επίσης στον οδηγό, SLI είναι ένα άχρηστο κόλπο για το 99% των χρηστών.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| P45 είναι τότε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Ώρα Αγώνας | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 29 Αυγούστου, 2009 09:31 |
| Βοήθεια Επιλέγοντας Motherboard - Core 2 Quad και DDR 2 της Intel P45 Αρχιτεκτονική | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 26 Μαρ 2009 00:00 |
| Intel Core 2 Duo E8500 κατά Intel Core 2 Quad Q9650 κατά Intel Core i7 920 κατά Intel Core i7 940 | sajasio | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 2η Μαρ 2009 23:00 |
| Core 2 Duo μητρική πλακέτα | Deezer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 21 Ιαν 2008 12:31 |
| Motherboard που υποστηρίζει δύο τετράκλινα πυρήνα | IggyMaximum | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 18:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |