![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy guyss majú len čítať uhlia nový lepivými na hardvér vybrať, IVE urobiť trochu výskum. pohľade na modernizáciu by odpadky základné, já chci to je doska kompatibilná s Core 2 Duo a Pentium D (ako to je to, čo som v súčasnosti), ale po pohľade na P35, 43 & 45 dosiek, IVE všimli, že všetky sú CrossFire, nie SLI . niekto má akékoľvek reccommendations na to je dobrá doska SLI CrossFire ne, jak jsem 1 nvidia kartu, a pohľadu na pridanie nového soonish. id i takhle doska je dôstojná overclocker, i dont požiadať o veľa urobiť i ![]() fandí, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako som už aj uviedol v príručke, SLI je zbytočný trik pre 99% užívateľov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| P45 je potom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Pomoc Výber Motherboard - Core 2 Quad a Intel P45 DDR 2 Architektúra | mbonwick | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 26. marca 2009 00:00 |
| Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 | sajasio | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 2. marca 2009 23:00 |
| Core 2 Duo doske | Deezer | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 21 januára 2008 12:31 |
| Doske, ktorá podporuje dva štyroch-malvicové | IggyMaximum | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 5. septembra 2007 18:33 |
| Thread Tools | |
| |