![]() |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички отново, надявам всички вас имаше фантастична път през последните няколко дни. Знам, че го направих! Малко проблем тук, все пак, имам инсталиран новата ми q6600go (darent инсталирате ми gcard още!), Но аз вече има съобщение за грешка "Intel CPU ucode товарене грешка", които ако аз не съм сбъркал е сочещи към мен се изисква актуализация на BIOS . Моят проблем е как да направя това с минимален риск. Аз прочетох много статии за това и всички са различни, аз знам, че и момчетата ще ми най-сигурната процедура обаче, така че очакваме вашите професионални насоки за това. Кийт. PS Asus p5w DH лукс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Към Asus уебсайт и следвайте процедурата, които са заложени за BIOS актуализации
| |||
| |||
| Знаете, че тази сутрин, доста сложни и изключително тревожен факт! Но тя работи първи път, така всичко е добре, не за слаб ентусиазъм е. Открих, че много по-лесно с 2 компютъра. (привлечени един M8 и инструкциите, може да бъде последвана лесно тогава.) така, че може да е малко snipet на съвети за всички, които изискват BIOS светкавицата. Сега му време, за да видя какво е това малко лошо момче наистина може да направи ........... Кийт. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| BIOS и Рам | Mooseknuckle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 23rd Aug 2008 16:59 |
| Аз арго добивам в моя BIOS. | Ghst | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 29 Feb 2008 18:27 |
| Как да се създаде BIOS | Jack06 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 28 ноември 2007 09:04 |
| BIOS | Ейндж | Общи Хардуер Чат | 6 | 10 ноември 2007 10:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |