menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Bios

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2007, 08:08
Dárce Skupina

Default Bios

Ahoj všichni opět naději jste všichni měli fantastický čas během posledních několika dní. Vím, že jsem udělal!

Trochu problém zde však Nainstaloval jsem můj nový q6600go (darent nainstalovat gcard zatím!), Ale teď mají chybovou zprávu 'CPU Intel ucode ložné chyba', který i když nejsem mylně ukazuje mi to vyžadují bios aktualizovat . Můj problém je, jak to udělat s minimálním rizikem. Četl jsem mnoho článků na toto a všechny jsou různé, já vím, že u chlapů dá mi za nejbezpečnější postup je ale i tak čekají své odborné poradenství na toto.

Keith.

ps

Asus p5w dh deluxe
Old 29.prosince 2007, 03:21
Dárce Skupina

Default Bios

Jděte na webové stránky Asus a sledovat postup mají stanovené pro bios aktualizace

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Old 29.prosince 2007, 06:22
Dárce Skupina

Default Bios

Řekl to dnes ráno, poměrně složité a velmi znepokojující! Ale fungovalo to poprvé, takže vše je dobře, ne na srdce, je to slabý. Našel jsem to mnohem jednodušší, s 2 PC. (vypůjčovány jeden M8 a pokyny lze snadno následovat potom.) tak, že může být trochu snipet rad pro každého, kdo vyžadují bios flash.

Nyní své době vidět, co to trochu špatný chlapec může opravdu ...........

Keith.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.