![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všichni opět naději jste všichni měli fantastický čas během posledních několika dní. Vím, že jsem udělal!
Trochu problém zde však Nainstaloval jsem můj nový q6600go (darent nainstalovat gcard zatím!), Ale teď mají chybovou zprávu 'CPU Intel ucode ložné chyba', který i když nejsem mylně ukazuje mi to vyžadují bios aktualizovat . Můj problém je, jak to udělat s minimálním rizikem. Četl jsem mnoho článků na toto a všechny jsou různé, já vím, že u chlapů dá mi za nejbezpečnější postup je ale i tak čekají své odborné poradenství na toto. Keith. ps Asus p5w dh deluxe |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jděte na webové stránky Asus a sledovat postup mají stanovené pro bios aktualizace
|
|||
|
|||
|
Řekl to dnes ráno, poměrně složité a velmi znepokojující! Ale fungovalo to poprvé, takže vše je dobře, ne na srdce, je to slabý. Našel jsem to mnohem jednodušší, s 2 PC. (vypůjčovány jeden M8 a pokyny lze snadno následovat potom.) tak, že může být trochu snipet rad pro každého, kdo vyžadují bios flash.
Nyní své době vidět, co to trochu špatný chlapec může opravdu ........... Keith. |