![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι όλους, ελπίζω όλοι σας είχε μια φανταστική φορά τις τελευταίες ημέρες. Γνωρίζω ότι το έκανα! Bit ενός προβλήματος αν και εδώ, έχω εγκαταστήσει την νέα μου q6600go (darent εγκατάσταση μου gcard ακόμα!!), Αλλά τώρα θα πρέπει το μήνυμα λάθους "Intel CPU ucode φόρτωσης λάθους», η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι να μου δείχνει απαιτεί μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS . Το πρόβλημά μου είναι πώς να το κάνουμε αυτό με ελάχιστο κίνδυνο. Έχω διαβάσει πολλά άρθρα σχετικά με αυτό και όλα είναι ποικίλα, ξέρω ότι και άντρες, θα μου δώσει η πιο ασφαλής διαδικασία αν και, γι 'αυτό σας περιμένουμε επαγγελματική καθοδήγηση σχετικά με αυτό. Keith. ps Asus p5w DH Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της Asus και να ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από βιογραφικά για ενημερώσεις
| |||
| |||
| Μήπως σήμερα το πρωί, αρκετά πολύπλοκη και άκρως ανησυχητικό! Όμως, λειτούργησε πρώτη φορά, ώστε όλα είναι καλά, δεν είναι η ελαφρά καρδιά είναι. Μου ήταν πολύ πιο εύκολο με 2 υπολογιστές. (δανείστηκε ένα M8 και τις οδηγίες που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στη συνέχεια.) έτσι ώστε να μπορεί να είναι λίγο snipet συμβουλών για όσους απαιτούν bios flash. Τώρα είναι ώρα να δούμε τι κακό αυτό το μικρό αγόρι μπορεί πραγματικά να κάνει ........... Keith. |