manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Bios

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2007, 08:08
Donatorska Grupa

Default Bios

Bok svima opet, nadamo se da ćete svi imali fantastičan put u posljednjih nekoliko dana. Znam ja!

Malo je problem ipak ovdje, imam instaliran moje nove q6600go (darent instalirati moj gcard yet!), Ali sada sam poruku o pogrešci "Intel CPU ucode loading error 'koji, ako nisam u zabludi je pokazivalo da mi je potrebna bios update . Moj problem je u tome kako to učiniti s minimalnim rizikom. Pročitao sam mnogo članaka na ovom i svi su različiti, znam da u momački htijenje popuštanje mene najsigurniji postupak ipak, tako da sam čekaju vaše stručno vodstvo na ovoj.

Keith.

ps

Asus p5w DH deluxe
Old 29. prosinca 2007, 03:21
Donatorska Grupa

Default Bios

Idite na web stranicu Asus i slijedite proceduru su položili za bios ažuriranja

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 29. prosinca 2007, 06:22
Donatorska Grupa

Default Bios

Da li je to jutros, prilično komplicirani i vrlo zabrinjavajuće! Ali to radio prvi put pa sve je dobro, a ne za onesvijestiti srca je to. Našao sam ga mnogo lakše sa 2 pc-a. (posuđene jednom m8 i upute mogu se lako potom slijedi.), tako da svibanj biti malo snipet savjet za bilo koga tko je potrebna flash bios.

Sad svoje vrijeme kako biste vidjeli što ovaj mali dječak može loše raditi stvarno ...........

Keith.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost Bubba CPU, Matične ploče i RAM 5 7. travanj 2009 15:33
BIOS i Ram Mooseknuckle CPU, Matične ploče i RAM 1 23. kolovoz 2008 16:59
JA licemjerje dobiti u moj bios. Ghst CPU, Matične ploče i RAM 10 29. veljača 2008 18:27
Kako podesiti BIOS Jack06 CPU, Matične ploče i RAM 5 28. studeni 2007 09:04
Bios ange General Hardware Chat 6 10. studeni 2007 10:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.