kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Bios

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2007, 08:08
Donor Group

Default Bios

Hi all újra, reméljük, minden alkalommal fantasztikus volt az elmúlt néhány nap. Tudom én!

Egy kis probléma itt is, már telepített új q6600go (darent telepíteni én gcard még!), De most már a hibaüzenet "Intel CPU ucode loading hiba", amely ha nem tévedek ez nekem igénylő BIOS-frissítés . Én problémám az, hogy ezt a minimális kockázatot. Elolvastam számos cikket erről, és minden olyan változó, tudom, hogy a fiúk és ad nekem, hogy a legbiztonságosabb eljárást, úgyhogy várom a szakmai iránymutatást ez.

Keith.

ps

Asus p5w DH Deluxe
Old December 29, 2007, 03:21
Donor Group

Default Bios

Ugrás az Asus honlapján, és kövesse az eljárás, hogy meghatározzák, a BIOS-frissítések

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old December 29, 2007, 06:22
Donor Group

Default Bios

Vajon ma reggel, meglehetősen bonyolult és igen aggasztó! De az első alkalommal dolgozott, így minden rendben van, nem a gyenge szíve van. Azt találták, hogy sokkal könnyebb, 2 db van. (kölcsönzött egy M8 és az utasítások könnyen követi majd.), hogy lehet egy kicsit snipet tanácsot bárkinek igénylő bios flash.

Most az ideje, hogy mi ez a kis rossz fiú valóban nem ...........

Keith.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett Bubba Processzorok, alaplapok és RAM 5 7. április 2009 15:33
BIOS és Ram Mooseknuckle Processzorok, alaplapok és RAM 1 23. augusztus 2008 16:59
I cant get be a BIOS. Ghst Processzorok, alaplapok és RAM 10 29. február 2008 18:27
Hogyan lehet létrehozni BIOS Jack06 Processzorok, alaplapok és RAM 5 28. november 2007 09:04
Bios ange Általános fémáru Chat 6 10. november 2007 10:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.