![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all újra, reméljük, minden alkalommal fantasztikus volt az elmúlt néhány nap. Tudom én! Egy kis probléma itt is, már telepített új q6600go (darent telepíteni én gcard még!), De most már a hibaüzenet "Intel CPU ucode loading hiba", amely ha nem tévedek ez nekem igénylő BIOS-frissítés . Én problémám az, hogy ezt a minimális kockázatot. Elolvastam számos cikket erről, és minden olyan változó, tudom, hogy a fiúk és ad nekem, hogy a legbiztonságosabb eljárást, úgyhogy várom a szakmai iránymutatást ez. Keith. ps Asus p5w DH Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugrás az Asus honlapján, és kövesse az eljárás, hogy meghatározzák, a BIOS-frissítések
| |||
| |||
| Vajon ma reggel, meglehetősen bonyolult és igen aggasztó! De az első alkalommal dolgozott, így minden rendben van, nem a gyenge szíve van. Azt találták, hogy sokkal könnyebb, 2 db van. (kölcsönzött egy M8 és az utasítások könnyen követi majd.), hogy lehet egy kicsit snipet tanácsot bárkinek igénylő bios flash. Most az ideje, hogy mi ez a kis rossz fiú valóban nem ........... Keith. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| BIOS és Ram | Mooseknuckle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 23. augusztus 2008 16:59 |
| I cant get be a BIOS. | Ghst | Processzorok, alaplapok és RAM | 10 | 29. február 2008 18:27 |
| Hogyan lehet létrehozni BIOS | Jack06 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 28. november 2007 09:04 |
| Bios | ange | Általános fémáru Chat | 6 | 10. november 2007 10:28 |
| Téma eszközök | |
| |