![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם שוב, מקווה שאת כל הזמן היה נפלא במשך כמה ימים אחרונים. אני יודע שאני עשיתי! מעט בעיה כאן אבל אני התקנתי את q6600go חדש (darent להתקין את gcard עדיין!) אבל עכשיו אני צריך את הודעת השגיאה 'Intel CPU ucode טוען השגיאה' בו אם אני לא טועה הוא הצביע לי המחייבים עדכון BIOS . הבעיה שלי היא איך לעשות את זה עם סיכון מינימלי. קראתי הרבה מאמרים על זה וכל מגוונים, אני יודע את זה חבר 'ה U ייתן לי את האפשרות הבטוחה למרות הנוהל, אז לחכות את הנחיות מקצועיות על זה. Keith. נ.ב. ASUS p5w dh Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עבור אל אתר האינטרנט של ASUS ופעל לפי הנוהל הם הניחו את העדכונים ל-BIOS
| |||
| |||
| עשה את זה הבוקר, מורכב למדי וכן לדאוג מאוד! אבל זה עבד פעם ראשונה הוא כל כך טוב, לא בשביל זה לב חלש. מצאתי את זה הרבה יותר קל עם 2 PC's. (מושאל של א m8 ואת ההוראות יכול להיות בעקבות כך בקלות.), כך עלול להיות קצת snipet של ייעוץ לכל אחד המחייבים BIOS Flash. עכשיו הזמן שלו כדי לראות מה זה רע ילד קטן יכול ממש לעשות ........... Keith. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| ראם ו-BIOS | Mooseknuckle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 23 אוגוסט 2008 16:59 |
| אני לשפע להיכנס שלי ה-BIOS. | Ghst | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 29 פבר 2008 18:27 |
| כיצד להגדיר את ה-BIOS | Jack06 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -28 נובמבר 2007 09:04 |
| BIOS | ange | כללי חומרה צ 'אט | 6 | -10 נובמבר 2007 10:28 |
| שרשרת כלים | |
| |