mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

BIOS

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2007, 08:08
Donorų grupės

Default BIOS

Sveiki visi dar kartą, tikiuosi, kad jūs visi turėjo fantastišką laiką per pastaruosius keletą dienų. Aš žinau, aš!

Tiek čia problema, nors aš įdiegta mano naujas q6600go (darent įdiekite savo gcard dar!) Bet man dabar pranešimą apie klaidą "Intel CPU ucode pakrovimo klaida", kuri, jei ne klysta yra nukreipta į mane reikia atnaujinti BIOS . Mano problema yra, kaip tai padaryti su minimalia rizika. Aš perskaičiau daug straipsnių apie tai, ir visi yra skirtingi, aš žinau, kad ir vaikinai duos man saugiausia procedūra, nors, tad laukiu jūsų profesines gaires dėl šio vieno.

Keith.

PS

Asus p5w DH Deluxe
Old Gruodis 29, 2007, 03:21
Donorų grupės

Default BIOS

Grįžti į Asus svetainę ir sekite tvarka jie išdėstyti į BIOS atnaujinimus

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old Gruodis 29, 2007, 06:22
Donorų grupės

Default BIOS

Ar jis šį rytą, gana sudėtingas ir labai neramina! Tačiau jis dirbo pirmą kartą taip viskas yra gerai, ne silpną širdį jis. Radau daug lengviau su 2 PC. (pasiskolinta M8's ir instrukcijos gali būti lengvai po to.) taip, kad gali būti mažai snipet patarimus visiems reikia Flash BIOS.

Dabar savo laiku pamatyti, kas tai mažai Bad Boy gali tikrai ...........

Keith.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.