mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Bios

Reply

Thread Tools
Old 27 decembrie 2007, 08:08
Grupul de donator

Salut tuturor, din nou, sper tine toate au avut un fantastic timp în ultimele câteva zile. Ştiu că am făcut-o!

Un pic de o problemă aici, deşi, am instalat pe noul meu q6600go (darent instala meu gcard încă!!), Dar acum am avea un mesaj de eroare "CPU Intel ucode încărcare de eroare", care, dacă nu mă înşel este arătând spre mine care necesită o actualizare de BIOS . Problema mea este cum se face acest lucru cu minim de risc. Am citit multe articole despre acest lucru şi toate sunt variate, ştiu că u baieti va da-mi cea mai sigură procedura deşi, aşa că vă aşteptăm profesionale de orientare pe asta.

Keith.

ps

Asus p5w DH Deluxe
Old 29 decembrie 2007, 03:21
Grupul de donator

Du-te la site-ul Asus si urmeze procedura pe care le-au stabilit pentru BIOS actualizări

Sistemul meu: --

Procesor (e):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Plăci de bază:
ACER EG31M
Memorie RAM:
2 gig DDR2 667
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Placă de sunet:
Realtek High Definition la bord
Hard Drive (e):
500GB + 250GB SATA 2 + 180gb
Optical Drive (e):
DVD + RW DVD
Cauza / PSU:
Unbranded de caz şi PSU @ 500 watt
Răcire:
STOCK
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite CNI
Monitor (e):
19 "LCD si 15 Inch LCD
Sistem de operare (e):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 29 decembrie 2007, 06:22
Grupul de donator

A făcut-o în dimineaţa asta, destul de complicat şi extrem de îngrijorător!!! Dar a mers prima dată, deci tot e bine, nu pentru slăbit inima este. Am gasit-o mult mai uşor cu 2 PC-ul lui. (imprumutat un M8 şi instrucţiunile pot fi urmat apoi cu uşurinţă.), astfel încât poate fi un pic snipet de consiliere pentru oricine care necesită un BIOS flash.

Acum, ei timp pentru a vedea ce acest mic băiat rău poate face cu adevarat ...........

Keith.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.