![]() |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, din nou, sper tine toate au avut un fantastic timp în ultimele câteva zile. Ştiu că am făcut-o! Un pic de o problemă aici, deşi, am instalat pe noul meu q6600go (darent instala meu gcard încă!!), Dar acum am avea un mesaj de eroare "CPU Intel ucode încărcare de eroare", care, dacă nu mă înşel este arătând spre mine care necesită o actualizare de BIOS . Problema mea este cum se face acest lucru cu minim de risc. Am citit multe articole despre acest lucru şi toate sunt variate, ştiu că u baieti va da-mi cea mai sigură procedura deşi, aşa că vă aşteptăm profesionale de orientare pe asta. Keith. ps Asus p5w DH Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Du-te la site-ul Asus si urmeze procedura pe care le-au stabilit pentru BIOS actualizări
| |||
| |||
| A făcut-o în dimineaţa asta, destul de complicat şi extrem de îngrijorător!!! Dar a mers prima dată, deci tot e bine, nu pentru slăbit inima este. Am gasit-o mult mai uşor cu 2 PC-ul lui. (imprumutat un M8 şi instrucţiunile pot fi urmat apoi cu uşurinţă.), astfel încât poate fi un pic snipet de consiliere pentru oricine care necesită un BIOS flash. Acum, ei timp pentru a vedea ce acest mic băiat rău poate face cu adevarat ........... Keith. |