![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci opäť nádej ste všetci mali fantastický čas počas posledných niekoľkých dní. Viem, že som urobil! Trochu problém tu však Nainstaloval som môj nový q6600go (darent nainštalovať gcard zatiaľ!), Ale teraz majú chybovú správu 'CPU Intel ucode ložnej chyba', ktorý aj keď nejsem mylne ukazuje mi to vyžadujú bios aktualizovať . Môj problém je, ako to urobiť s minimálnym rizikom. Čítal som veľa článkov na toto a všetky sú rôzne, já vím, že u chlapů dá mi za najbezpečnejšie postup je ale aj tak čakajú svoje odborné poradenstvo na toto. Keith. pz Asus P5W DH Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choďte na webovú stránku Asus a sledovať postup majú stanovené pre bios zmenené
| |||
| |||
| Povedal to dnes ráno, pomerne zložité a veľmi znepokojujúce! Ale fungovalo to po prvýkrát, takže všetko je dobre, nie na srdce, je to slabý. Našiel som to oveľa jednoduchšie, s 2 PC. (vypožičané jeden M8 a usmernenia možno ľahko nasledovať potom.) tak, že môže byť trochu snipet rád pre každého, kto si vyžadujú bios flash. Teraz svojej dobe vidieť, čo to trochu zlý chlapec môže naozaj ........... Keith. |