мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Биос

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Нов 2007, 08:08
Донаторска Група

Default Биос

Здраво свима опет, надамо се да ћете сви имали фантастичан пут у последњих неколико дана. Знам ја!

Мало је проблем ипак овде, имам инсталиран моје нове к6600го (дарент инсталирате мој гцард ыет!), Али сада сам поруку о грешци "Интел ЦПУ уцоде лоадинг еррор 'који, ако нисам у заблуди је показивало да ми је потребна БИОС-упдате . Мој проблем је у томе како да то урадите са минималним ризиком. Прочитао сам много чланака на овом и сви су различити, знам да у момачки воља давати мене најсигурнији поступак ипак, тако да сам чекају ваше стручно вођство на овој.

Кеитх.

пс

Асус п5у ДХ заварати
Old 29. Нов 2007, 03:21
Донаторска Група

Default Биос

Идите на уеб страницу Асус и следите процедуру су положили за БИОС-исправке

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 29. Нов 2007, 06:22
Донаторска Група

Default Биос

Да ли је то јутрос, прилично компликовани и врло забрињавајуће! Али то радио први пут па све је добро, а не за онесвијестити срца је то. Нашао сам га много лакше са 2 пц-а. (посуђене једном м8 и упутства могу се лако потом следи.), тако да мај бити мало снипет савет за било кога ко је потребна фласх БИОС-.

Сад своје време да би добили што овај мали дечак може лоше радити стварно ...........

Кеитх.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц