![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт всім знову, сподіваюся, ви все було фантастичне час протягом останніх декількох днів. Я знаю, що я зробив! Невелика проблема, хоча тут, я встановив свій новий q6600go (darent встановити мій gcard ще!), Але зараз я процесора Intel з'являється повідомлення "Помилка завантаження UCODE", яка, якщо я не помиляюся, яка вказує на мене вимагають оновлення BIOS . Моя проблема в тому, як зробити це з мінімальними ризиками. Я прочитав багато статей з цього питання і різноманітні, я знаю, що і хлопці дадуть мені безпечних процедур, тому я чекаю вашого професійного керівництва з цього. Кейт. PS ASUS P5W DH Deluxe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зайдіть на сайт Asus і слідувати процедурі, яку вони виклали для оновлення BIOS
| |||
| |||
| Хіба це сьогодні вранці, досить складна і дуже тривожна! Але він працював вперше так все добре, але не для слабких серцем це. Мені було набагато простіше з 2 комп'ютерів. (запозичене M8 та інструкції можна простежити легко тоді.) так що це може бути трохи snipet рад для тих, хто вимагають Flash BIOS. Тепер настав час подивитися, що це трохи поганий хлопчик дійсно може робити ........... Кейт. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| BIOS і Рам | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 серпня 2008 16:59 |
| Я нахиляє отримати в моїй біографії. | Ghst | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 29 лютого 2008 18:27 |
| Як налаштувати BIOS | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 листопада 2007 09:04 |
| Bios | Анж | Генеральний обладнання чат | 6 | 10 листопада 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |