менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Bios

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 грудня 2007, 08:08
Донор групи

Default Bios

Привіт всім знову, сподіваюся, ви все було фантастичне час протягом останніх декількох днів. Я знаю, що я зробив!

Невелика проблема, хоча тут, я встановив свій новий q6600go (darent встановити мій gcard ще!), Але зараз я процесора Intel з'являється повідомлення "Помилка завантаження UCODE", яка, якщо я не помиляюся, яка вказує на мене вимагають оновлення BIOS . Моя проблема в тому, як зробити це з мінімальними ризиками. Я прочитав багато статей з цього питання і різноманітні, я знаю, що і хлопці дадуть мені безпечних процедур, тому я чекаю вашого професійного керівництва з цього.

Кейт.

PS

ASUS P5W DH Deluxe
Old 29 грудня 2007, 03:21
Донор групи

Default Bios

Зайдіть на сайт Asus і слідувати процедурі, яку вони виклали для оновлення BIOS

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 29 грудня 2007, 06:22
Донор групи

Default Bios

Хіба це сьогодні вранці, досить складна і дуже тривожна! Але він працював вперше так все добре, але не для слабких серцем це. Мені було набагато простіше з 2 комп'ютерів. (запозичене M8 та інструкції можна простежити легко тоді.) так що це може бути трохи snipet рад для тих, хто вимагають Flash BIOS.

Тепер настав час подивитися, що це трохи поганий хлопчик дійсно може робити ...........

Кейт.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
BIOS і Рам Mooseknuckle Процесори, материнські плати RAM & 1 23 серпня 2008 16:59
Я нахиляє отримати в моїй біографії. Ghst Процесори, материнські плати RAM & 10 29 лютого 2008 18:27
Як налаштувати BIOS Jack06 Процесори, материнські плати RAM & 5 28 листопада 2007 09:04
Bios Анж Генеральний обладнання чат 6 10 листопада 2007 10:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.