manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

BIOS Flash Hard Drive Detection Reset

Reply

Thread Tools
Old 26 svi 2009, 13:23
Novi član grupe

Default BIOS Flash Hard Drive Detection Reset

Nedavno sam zaboravio niza tipki koristi za flash BIOS tako da ponovo prepozna hard disk instaliran. Ja vjerujem da je Ctrl, Alt i W i W, E. Nešto blizu da mjeri.

JA pokušao pretraživanje i Google forumima i ne mogu sjetiti pretraživanje string i prvobitno korišten jer je bio godina. U kabeli su pravilno priključen. Hard disk vrti i sve ali ja dobili sramotno "Hit F1 na F2 ili pokušajte ponovno unijeti setup" opcija.

Svatko zna ovu kombinaciju tipki sam govori o?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Reset password u BIOS? amyreaney CPU, Matične ploče i RAM 2 25. svibanj 2009 05:07
Laptop BIOS-a Lozinka tvrdog diska koglaa Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 27. kolovoz 2008 23:44
Password Reset BIOS NjM Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 10. ožujak 2008 09:33
Bios password reset ODi Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 8. ožujak 2008 12:02
Čudne tvrdog diska / CD-ROM Detection Morglor9 Drives & Izmjenjivi mediji 2 31. listopad 2007 22:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.