![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam zaboravio niza tipki koristi za flash BIOS tako da ponovo prepozna hard disk instaliran. Ja vjerujem da je Ctrl, Alt i W i W, E. Nešto blizu da mjeri. JA pokušao pretraživanje i Google forumima i ne mogu sjetiti pretraživanje string i prvobitno korišten jer je bio godina. U kabeli su pravilno priključen. Hard disk vrti i sve ali ja dobili sramotno "Hit F1 na F2 ili pokušajte ponovno unijeti setup" opcija. Svatko zna ovu kombinaciju tipki sam govori o? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Reset password u BIOS? | amyreaney | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 25. svibanj 2009 05:07 |
| Laptop BIOS-a Lozinka tvrdog diska | koglaa | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 27. kolovoz 2008 23:44 |
| Password Reset BIOS | NjM | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. ožujak 2008 09:33 |
| Bios password reset | ODi | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 8. ožujak 2008 12:02 |
| Čudne tvrdog diska / CD-ROM Detection | Morglor9 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 31. listopad 2007 22:21 |
| Thread Tools | |
| |