kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

BIOS Flash Hard Drive Kimutatási Reset

Reply

Téma eszközök
Old Május 26 2009, 13:23
Új tag Csoport

Default BIOS Flash Hard Drive Kimutatási Reset

Nemrég elfelejtettem sorozata kulcsok használt flash a BIOS, így újra felismeri a merevlemezre telepített. Azt hiszem, ez a Ctrl, Alt és a W, W, E. Valami közel ennyiben.

Próbáltam keresni a fórumok és a Google, és nem emlékszik a keresési karakterlánc i kezdetben használni, mivel ez volt években. A kábelek csatlakoztatva helyesen. A merevlemez forog, és minden, de én a hírhedt "Hit az F1 vagy F2, próbálja újra be setup" opciót.

Bárki, aki tudja, ez a kombináció a kulcsokat én beszélek?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Jelszó BIOS? amyreaney Processzorok, alaplapok és RAM 2 25. május 2009 05:07
Laptop BIOS és merevlemez jelszó koglaa Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 27. augusztus 2008 23:44
BIOS Password Reset NjM Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 10. március 2008 09:33
Bios jelszókiadási ODI Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 8. március 2008 12:02
Furcsa merevlemez / CD-ROM-detektálás Morglor9 Drives & Removable Media 2 31. október 2007 22:21
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.