![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég elfelejtettem sorozata kulcsok használt flash a BIOS, így újra felismeri a merevlemezre telepített. Azt hiszem, ez a Ctrl, Alt és a W, W, E. Valami közel ennyiben. Próbáltam keresni a fórumok és a Google, és nem emlékszik a keresési karakterlánc i kezdetben használni, mivel ez volt években. A kábelek csatlakoztatva helyesen. A merevlemez forog, és minden, de én a hírhedt "Hit az F1 vagy F2, próbálja újra be setup" opciót. Bárki, aki tudja, ez a kombináció a kulcsokat én beszélek? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszó BIOS? | amyreaney | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 25. május 2009 05:07 |
| Laptop BIOS és merevlemez jelszó | koglaa | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 27. augusztus 2008 23:44 |
| BIOS Password Reset | NjM | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 10. március 2008 09:33 |
| Bios jelszókiadási | ODI | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 8. március 2008 12:02 |
| Furcsa merevlemez / CD-ROM-detektálás | Morglor9 | Drives & Removable Media | 2 | 31. október 2007 22:21 |
| Téma eszközök | |
| |