![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai aš pamiršau raktus naudojama Flash BIOS, kad ji vėl aptinka standųjį diską įdiegta seka. Manau, tai buvo Ctrl, Alt ir W ar W, E. Kažkas panašaus lygio mastą. Bandžiau ieškoti forumuose ir "Google" ir negali prisiminti paieškos eilutę aš iš pradžių naudoti, nes tai buvo metai. Laidai prijungti teisingai. Disko nugaros ir visiems, bet man garsųjį "Hit F1 arba F2, bandykite dar kartą patekti į Setup" puslapį. Anyone know šią klavišų kombinaciją Aš kalbu apie? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atstatyti slaptažodį BIOS? | amyreaney | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Gegužė 25, 2009 05:07 |
| Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis | koglaa | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 27, 2008 23:44 |
| BIOS slaptažodžio | NjM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Kovas 10, 2008 09:33 |
| BIOS slaptažodžio | ODI | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 8 kovas 2008 12:02 |
| Keista Hard Drive / CD-ROM aptikimo | Morglor9 | Drives & Removable Media | 2 | 31 spalis 2007 22:21 |
| Temos įrankiai | |
| |