mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

BIOS Flash Hard Drive Detection Reset

Reply

Thread Tools
Old Maijs 26, 2009, 13:23
New Member Group

Default BIOS Flash Hard Drive Detection Reset

Nesen es aizmirsu sekvence atslēgu izmanto flash BIOS, lai tā no jauna atklāj cieto disku uzstādīta. Es uzskatu, ka tas bija Ctrl, Alt un W vai W, E. Kaut kas ir tuvu apmērā.

Es centos meklēt forumos un Google un nevar atcerēties meklēšanas virkni i sākotnēji izmantot, jo tas bija gadus. Kabeļi ir pievienots pareizi. Cietais disks spins un visiem, bet man draņķīgs "Hit F1 mēģināt vēlreiz vai F2 ienākt setup" iespējas.

Ikviens zina šo taustiņu kombināciju es runāju?
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Reset password in BIOS? amyreaney CPU, Motherboards & RAM 2 25 maijs 2009 05:07
Laptop BIOS un Hard Drive Parole koglaa Portatīvie datori, Mobiles & PDA 2 27 augusts 2008 23:44
BIOS Password Reset NjM Portatīvie datori, Mobiles & PDA 3 10 marts 2008 09:33
BIOS paroles reset ODI Portatīvie datori, Mobiles & PDA 4 8 marts 2008 12:02
Dīvains Hard Drive / CD-ROM Detection Morglor9 Drives & Removable Media 2 31 oktobris 2007 22:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.