mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

BIOS-ul Flash hard-disk de detectare a Resetare

Reply

Thread Tools
Old 26 mai 2009, 13:23
Noile state Group

Default BIOS-ul Flash hard-disk de detectare a Resetare

Recent am uitat secvenţă de taste folosită pentru a flash BIOS-ul este atât de re-detectează hard-disk instalat. Cred că a fost Ctrl, Alt si W sau W, E. Ceva aproape de faptul că măsura.

Am încercat să căutaţi prin forumuri şi Google şi nu poate aminti de căutare şir i iniţial utilizat, deoarece acesta a fost de ani. Cablurile sunt conectate corect. Pe hard disc invarte si toate, dar am înţeles infamantul "Hit F1 pentru a încerca din nou sau F2 pentru a intra setup" opţiuni.

Oricine ştie această combinaţie de taste vorbesc de?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Resetare parolă în BIOS-ul? amyreaney Procesoare, Placi de baza si RAM 2 25 mai 2009 05:07
BIOS-ul de laptop si hard-disk Parola koglaa Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 2 27 august 2008 23:44
BIOS-ul Resetare parolă NjM Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 3 10 martie 2008 09:33
BIOS-ul de reiniţializare a parolei ODi Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 4 8 martie 2008 12:02
Ciudat Hard Drive / CD-ROM-ul de detectare a Morglor9 Drives & Removable Media 2 31 octombrie 2007 22:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.