![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отидох да ми RAM производителя сайт, и открих, че моята памет пръчки които трябва да се пуска по 2,0 ~ 2,1 волта. и моя BIOS настройките по подразбиране DDR2 памет за 1.8v. и опциите са greyed, затова не мога да променя напрежения.
Има ли някакъв начин за отключване на тези настройки в BIOS за да мога да променя напрежения, така Im 'не вървят моята памет undervolted? Ако искате повече подробности, аз съм с помощта на MSI P-35 Нео Combo дънната платка, и 2 гигабайта Г. умения PC2 6400 DDR2 800 RAM. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има някои overclock функция? опитайте да я включите, а само промяна на напрежението на паметта този как то е в моя Мисля
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би ти ще Flash на BIOS, Google марката на дънната платка и овен напрежение
| |||
| |||
| Опитах се, че съм прекалено и то не дава никакви резултати. и там е overclocking функция, но дори и ако не я включите, тя не освободят тези опции. те остават на авточасти и все още са недостъпни. Аз съм консултации никого не мога. Иска ми се да говоря с MSI. но аз не разполагат с цялата необходима информация, дори и да се попълни на технологичните подкрепа искането форма: (което е съвсем абсурдно. Аз съм на загуба за какво да правя. |
|
| |||
| |||
| и какви са възможностите за оплождане overclocking? Има различни такива харесва .. SLI или експерт за пример |
|
| |||
| |||
| в него няма никакви специфични хардуерни overclocks. там е само една точка и аз предполагам, контролира всичко наведнъж. и той ще има различни нива от 1% до 15% overclock. Аз нямам 2 PCI-E слотове, така че не би било SLI overclocking ютилити там на първо място. и аз просто имаше разговор с баща ми за този малък проблем. Той предполага, че може би на производителя сайта е остарял, и че тези по-новите модели могат да се работи с 1.8v настройка, а не на рекламираните стойности. Той предполага, това може да бъде случаят, тъй като, ако напрежението слизаше, овенът забавя с нея. и ако не съвпадат с клиенти ", а след това никой от моите неща да се работи в първото място. Имах и една мисъл на моите собствени. в силата настройки, тя казва минимум за DDR2 е 1.8v, а максималната е 3.3v. може би той вече признава, че тези dimms изисква повече енергия, защото тя е настроена на авточасти конфиг, и това е което ми напрежение аз нужда, без да ми знаят. Бих искал да бъде в състояние да отваря тези настройки и двойна проверка. Това е просто, че се чувствам притеснен за нея. Ако например GSKILL или моя mobo мейкър би нещо, пуснати в мрежата, която да отговори на въпрос относно това, че ще ме карат да се чувствам по-добре за него. Това е просто, че няма нищо в дънната платка ръководство за този вид нещо. той дори не предполагат, че можете да промените опциите за напрежение в първото място. Ще видим дали ще получа отговор на MSI или GSKILL, и да я оставите на мира и за момента. дяволите, аз имам друг избор, освен да го оставите на мира. Аз дори не може да промени нищо. може би аз ще двойна проверка на тези напрежения трябва с newegg и други сайтове. Не знам какво друго да направя. Може би някой с тези опасения ще видят това и осветлявам ме междувременно. |
|
| |||
| |||
| и аз използван SLI като пример знам с чипсети 780i има 2 варианта за овена overclocking, SLI greys на скоростта и експертни ви позволява да променяте скоростта |
|
| |||
| |||
| Аха! БЛАГОДАРЯ ВИ NEWEGG! Оказва се, че newegg предлага тези dimms изискват 1.8-2.0 волта на властта. и тъй като това е defaulted на 1.8, аз не съм в действителност undervolted на всички очевидно. Аз не трябва да променя нещо в края на краищата ... Иска ми се, че искате проверка newegg преди ... още една причина да обичам този уебсайт. Аз предполагам, ако някой от вас проумея как да отключите тези настройки в Междувременно, не се колебайте да осветлявам мен. но той се появи ми проблем е решен, преди то дори започна. Благодаря за помощта все пак момчета. оценявам. :). Аз предполагам, сега ще се тревожи за публикуване на снимки на новата машина. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| LOL |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| BIOS и Рам | Mooseknuckle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 23rd Aug 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Дек 2007 06:22 |
| Как да се създаде BIOS | Jack06 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 28 ноември 2007 09:04 |
| BIOS | Ейндж | Общи Хардуер Чат | 6 | 10 ноември 2007 10:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |