menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

BIOS pomoci? : (

Reply

Thread Nástroje
Old 4. ledna 2008, 12:40
Dárce Skupina

Default BIOS pomoci? : (

Šel jsem k mému RAM výrobce internetových stránkách, a já zjistila, že moje paměť hole měl běžet na 2,0 ~ 2,1 voltu. a můj bios výchozí DDR2 pamětí na 1.8v. a volby jsou šedě takže nemohu změnit napětí.

Existuje nějaký způsob, jak odemknout ty nastavení v BIOSu, abych mohl měnit napětí tak jsem neběží mé paměti undervolted?

Pokud chcete další informace, jsem pomocí MSI P-35 Neo Combo desce, a 2 GB G. Zručnost PC2 6400 DDR2 800 RAM.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4. ledna 2008, 17:49
Banned Skupina

je tam nějaké přetaktování funkce? zkuste se obrátit na změnu, ale pouze v paměti napětí, jak to je, že je v mém i think

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 4 ledna 2008, 17:51
Dárce Skupina

Možná si můžete flash se bios, google, aby se vaše základní deska a RAM napětí

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 ledna 2008, 18:14
Dárce Skupina

jsem se pokusil to taky a to není žádné výsledky nepřineslo. a existuje pro přetaktování a funkcí, ale i když jsem ji tak, že není zdarma do těch voleb. zůstávají na auto a je stále nepřístupná.

I'm konzultaci kdokoliv můžu. Chtěl bych mluvit s MSI. ale nemám všechny potřebné informace, aby ještě vyplnit formulář žádosti o podporu tech: (což je naprosto směšné.

Jsem na rozpacích, co mám dělat.
Old 4 ledna 2008, 18:16
Dárce Skupina

a jaké jsou možnosti pro přetaktování ram? Existují různé ty rád .. SLI nebo znalce například
Old 4 ledna 2008, 18:29
Dárce Skupina

neexistují žádné konkrétní hardware overclocks. tam je jen DOT a předpokládám, že i ovládá všechno najednou. a má různé úrovně bude od 1% až 15% přetaktování. Nemám 2 sloty PCI-E a tak by neměl být SLI přetaktování utility tam na prvním místě.

a já prostě musela chat s mým otcem o malý problém. to naznačuje, že snad na webových stránkách výrobce je zastaralý, a že tyto novější modely lze pracovat s 1.8v nastavení spíše než inzerované hodnoty.

naznačuje, že to může být případ, protože v případě, že napětí klesá, RAM zpomaluje s ním. a je-li doba nesouhlasí, pak není moje věc bude pracovat na prvním místě.

a měl jsem myslel, ze své vlastní. v nastavení napájení, je napsáno minimum pro DDR2 je 1.8v, a maximum je 3.3V.

Snad už si uvědomuje, že tyto DIMMy vyžaduje více síly, protože je nastavena na automatické konfigurace, a je mi napětí i potřebují, aniž bych věděl.

Velice rád bych být schopen otevřít těchto nastavení a dvojí kontrola. je to jen, že jsem o něm se cítí nesví. pokud například GSKILL nebo moje mobo tvůrce by si dát něco na internetu, že by odpověď na tuto otázku, že by se mi líp o tom. je to prostě, že nic není v základní desce manuál o tomto druhu věc. není dokonce naznačují, že můžete měnit napětí voleb na prvním místě.

uvidím i když dostanete odpověď z MSI nebo GSKILL, a nechá to být v současné době. sakra nemám jinou možnost, než z ní odchází sám. Nemůžu ještě něco změnit. snad uvidíme dvakrát zkontrolujte napětí tato potřeba se newegg a další stránky.

Nevíte, co jiného dělat. Možná, že někdo se těmito otázkami bude vidět a osvítit mne mezitím.
Old 4 ledna 2008, 18:31
Dárce Skupina

tak i použité SLI jako příklad, pokud vím, s 780i chipsets existují 2 možnosti přetaktování RAM, SLI šedivých v rychlosti a odborník vám umožňuje upravit rychlost
Old 4. ledna 2008, 18:35
Dárce Skupina

AHA! DĚKUJI NEWEGG!

Ukazuje se, že newegg navrhuje tyto DIMMy vyžadují 1.8-2.0 voltů moci. a protože je to na 1,8 neplnícího, nejsem vlastně vůbec undervolted zdánlivě. i nemusí změnit nic po všem ...

Přál bych si, abych si myslel, ze kontrolu newegg před ... ještě jeden důvod k lásce, že webové stránky.
Myslím, že pokud někdo z vás na to, jak se uvolnit tato nastavení do té doby, neváhejte mě informovat. ale zdá můj problém byl vyřešen ještě před tím, než začala.

Díky za pomoc, i když kluci. ocení. :). Myslím, že teď budu starat o vyslání fotky nového stroje. ^ _ ^
Old 6 ledna 2008, 16:40
Banned Skupina

válet se
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení Bubba Procesory, základní desky & RAM 5 7. dubna 2009 15:33
BIOS a Ram Mooseknuckle Procesory, základní desky & RAM 1 23. srpna 2008 16:59
Bios carpious Procesory, základní desky & RAM 2 29. prosince 2007 06:22
Jak nastavit BIOS Jack06 Procesory, základní desky & RAM 5 28. listopadu 2007 09:04
Bios ange Obecné Hardware Chat 6 10. listopadu 2007 10:28
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.