![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šel jsem k mému RAM výrobce internetových stránkách, a já zjistila, že moje paměť hole měl běžet na 2,0 ~ 2,1 voltu. a můj bios výchozí DDR2 pamětí na 1.8v. a volby jsou šedě takže nemohu změnit napětí.
Existuje nějaký způsob, jak odemknout ty nastavení v BIOSu, abych mohl měnit napětí tak jsem neběží mé paměti undervolted? Pokud chcete další informace, jsem pomocí MSI P-35 Neo Combo desce, a 2 GB G. Zručnost PC2 6400 DDR2 800 RAM. Můj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je tam nějaké přetaktování funkce? zkuste se obrátit na změnu, ale pouze v paměti napětí, jak to je, že je v mém i think
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná si můžete flash se bios, google, aby se vaše základní deska a RAM napětí
| |||
| |||
| jsem se pokusil to taky a to není žádné výsledky nepřineslo. a existuje pro přetaktování a funkcí, ale i když jsem ji tak, že není zdarma do těch voleb. zůstávají na auto a je stále nepřístupná. I'm konzultaci kdokoliv můžu. Chtěl bych mluvit s MSI. ale nemám všechny potřebné informace, aby ještě vyplnit formulář žádosti o podporu tech: (což je naprosto směšné. Jsem na rozpacích, co mám dělat. |
|
| |||
| |||
| a jaké jsou možnosti pro přetaktování ram? Existují různé ty rád .. SLI nebo znalce například |
|
| |||
| |||
| neexistují žádné konkrétní hardware overclocks. tam je jen DOT a předpokládám, že i ovládá všechno najednou. a má různé úrovně bude od 1% až 15% přetaktování. Nemám 2 sloty PCI-E a tak by neměl být SLI přetaktování utility tam na prvním místě. a já prostě musela chat s mým otcem o malý problém. to naznačuje, že snad na webových stránkách výrobce je zastaralý, a že tyto novější modely lze pracovat s 1.8v nastavení spíše než inzerované hodnoty. naznačuje, že to může být případ, protože v případě, že napětí klesá, RAM zpomaluje s ním. a je-li doba nesouhlasí, pak není moje věc bude pracovat na prvním místě. a měl jsem myslel, ze své vlastní. v nastavení napájení, je napsáno minimum pro DDR2 je 1.8v, a maximum je 3.3V. Snad už si uvědomuje, že tyto DIMMy vyžaduje více síly, protože je nastavena na automatické konfigurace, a je mi napětí i potřebují, aniž bych věděl. Velice rád bych být schopen otevřít těchto nastavení a dvojí kontrola. je to jen, že jsem o něm se cítí nesví. pokud například GSKILL nebo moje mobo tvůrce by si dát něco na internetu, že by odpověď na tuto otázku, že by se mi líp o tom. je to prostě, že nic není v základní desce manuál o tomto druhu věc. není dokonce naznačují, že můžete měnit napětí voleb na prvním místě. uvidím i když dostanete odpověď z MSI nebo GSKILL, a nechá to být v současné době. sakra nemám jinou možnost, než z ní odchází sám. Nemůžu ještě něco změnit. snad uvidíme dvakrát zkontrolujte napětí tato potřeba se newegg a další stránky. Nevíte, co jiného dělat. Možná, že někdo se těmito otázkami bude vidět a osvítit mne mezitím. |
|
| |||
| |||
| tak i použité SLI jako příklad, pokud vím, s 780i chipsets existují 2 možnosti přetaktování RAM, SLI šedivých v rychlosti a odborník vám umožňuje upravit rychlost |
|
| |||
| |||
| AHA! DĚKUJI NEWEGG! Ukazuje se, že newegg navrhuje tyto DIMMy vyžadují 1.8-2.0 voltů moci. a protože je to na 1,8 neplnícího, nejsem vlastně vůbec undervolted zdánlivě. i nemusí změnit nic po všem ... Přál bych si, abych si myslel, ze kontrolu newegg před ... ještě jeden důvod k lásce, že webové stránky. Myslím, že pokud někdo z vás na to, jak se uvolnit tato nastavení do té doby, neváhejte mě informovat. ale zdá můj problém byl vyřešen ještě před tím, než začala. Díky za pomoc, i když kluci. ocení. :). Myslím, že teď budu starat o vyslání fotky nového stroje. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| válet se |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| BIOS a Ram | Mooseknuckle | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 23. srpna 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. prosince 2007 06:22 |
| Jak nastavit BIOS | Jack06 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 28. listopadu 2007 09:04 |
| Bios | ange | Obecné Hardware Chat | 6 | 10. listopadu 2007 10:28 |
| Thread Nástroje | |
| |