μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

BIOS βοήθεια; : (

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 12:40
Ομάδα Δωρητών

Πήγα να μου RAM κατασκευαστή της ιστοσελίδας του, και διαπίστωσα ότι μου memory sticks υποτίθεται να τρέχει σε 2,0 ~ 2,1 volt. και μου bios defaults μνήμη DDR2 έως 1.8v. και οι επιλογές είναι greyed τόσο δεν μπορώ να αλλάξω τις τάσεις.

Υπάρχει κάποιο τρόπο για να ξεκλειδώσετε αυτές τις ρυθμίσεις στο BIOS, ώστε να μπορώ να αλλάξει η τάση, ώστε δεν είμαι εκτελεί τη μνήμη μου undervolted;

Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, είμαι χρησιμοποιώντας ένα MSI P-35 Νέο Combo μητρική πλακέτα, και 2 gigabyte της G. Skill PC2 6400 DDR2 800 RAM.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 17:49
Banned Ομάδα

υπάρχει κάποια overclock λειτουργούν; προσπαθήσουμε για να το αλλάξετε, αλλά μόνο τη μνήμη τάσης thats πώς είναι το δικό μου νομίζω

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 17:51
Ομάδα Δωρητών

ίσως μπορείτε να το BIOS, το Google το κάνει από τη μητρική πλακέτα και ram τάσης

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 18:14
Ομάδα Δωρητών

Έχω προσπαθήσει πολύ και ότι δεν έχει αποφέρει κανένα αποτέλεσμα. και υπάρχει μια λειτουργία overclocking, αλλά ακόμη και αν θ ανάβετε, δεν απελευθερωθούν οι επιλογές. παραμένουν σε αυτόματη και εξακολουθούν να είναι απροσπέλαστες.

Είμαι διαβούλευση κανέναν μπορώ. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω για την MSI. αλλά δεν έχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ακόμη και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης για την τεχνική υποστήριξη: (το οποίο είναι εντελώς γελοίο.

Είμαι σε μια απώλεια για το τι πρέπει να κάνουν.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 18:16
Ομάδα Δωρητών

καλά ποιες είναι οι επιλογές για overclocking ram; Υπάρχουν διαφορετικές αρέσει .. SLI ή εμπειρογνώμονα για παράδειγμα
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 18:29
Ομάδα Δωρητών

δεν υπάρχουν ειδικές overclocks υλικού. υπάρχει μόνο ένα DOT και υποθέτω ότι ελέγχει τα πάντα με τη μία. και έχει διάφορα επίπεδα, από 1% έως και 15% overclock. Δεν έχω 2 PCI-E slots οπότε δεν θα υπάρχει SLI overclocking χρησιότητας εκεί στην πρώτη θέση.

και μόλις είχε μια συνομιλία με τον πατέρα μου σχετικά με αυτό το μικρό πρόβλημα. που υποδηλώνει ότι ίσως ο κατασκευαστής ιστοσελίδα έχει λήξει, και ότι αυτά τα νεότερα μοντέλα μπορούν να εργάζονται με τον καθορισμό 1.8v αντί του διαφημιζόμενου τιμές.

προτείνει μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, διότι αν πέσει η τάση, η μνήμη RAM επιβραδύνει με αυτό. και αν το χρονικό διάστημα που δεν ταιριάζουν, τότε δεν θα είναι τα πράγματά μου που εργάζονται στην πρώτη θέση.

και είχα μια σκέψη της δικής μου. στην ισχύ ρυθμίσεις, που λέει το ελάχιστο για DDR2 είναι 1.8v, και η μέγιστη είναι 3.3v.

ίσως να έχουν ήδη αυτά τα dimms αναγνωρίζει ότι απαιτείται μεγαλύτερη δύναμη, διότι έχει ρυθμιστεί για αυτόματη config, και αυτό είναι που μου δίνετε την ανάγκη τάσης i ΧΩΡΙΣ γνωρίζοντας μου.

Θα ήθελα πολύ να είναι σε θέση να ανοίξουν αυτές τις ρυθμίσεις και το διπλό έλεγχο. είναι μόνο ότι αισθάνομαι άνετα γι 'αυτό. αν για παράδειγμα μου GSKILL ή mobo maker θα βάλουμε κάτι για το καθαρό ότι θα απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με αυτό, ότι θα με κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα για αυτό. είναι απλώς ότι δεν υπάρχει τίποτα στο εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας περίπου κάτι τέτοιο. δεν δείχνουν ακόμη ότι μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές τάσης στην πρώτη θέση.

Θα δω αν έχω μια απάντηση από MSI ή GSKILL, και αφήνω μόνο του για την ώρα. κόλαση, δεν έχω άλλη επιλογή από το να αφήσουμε μόνο του. Δεν μπορώ να αλλάξει κάτι ακόμα. ίσως Θα διπλό έλεγχο της τάσης πρέπει με αυτά τα newegg, και άλλους δικτυακούς τόπους.

δεν είστε σίγουροι για το τι άλλο να κάνω. ίσως κάποιος με αυτές τις ανησυχίες θα δει αυτό και μου τω διαφωτίσει.
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 18:31
Ομάδα Δωρητών

i SLI και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα όπως γνωρίζω με το 780i πλινθιοσύνολα υπάρχουν 2 επιλογές για RAM overclocking, SLI Greys την ταχύτητα και εμπειρογνωμόνων σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε την ταχύτητα
Old 4 Ιανουαρίου 2008, 18:35
Ομάδα Δωρητών

AHA! NEWEGG THANK YOU!

αποδειχθεί ότι newegg προτείνει dimms αυτά απαιτούν 1,8-2,0 βολτ της εξουσίας. και δεδομένου ότι η αδυναμία στο 1.8, δεν είμαι πραγματικά undervolted σε όλα τα φαινόμενα. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι αφού όλα ...

Μακάρι να είχε σκεφτεί newegg ελέγχου πριν από την ... έναν επιπλέον λόγο για την αγάπη που ιστοσελίδα.
Μάλλον, αν κάποιος από εσάς με ποιον τρόπο να ξεκλειδώσετε αυτές τις ρυθμίσεις στο μεταξύ, μπορείτε να με διαφωτίσετε. αλλά μου φαίνεται πρόβλημα επιλύθηκε πριν καν αρχίσει.

ευχαριστώ για τη βοήθεια αν και παιδιά. εκτιμηθεί. :). Μάλλον τώρα θα ανησυχούμε για απόσπαση pics του νέου μηχανήματος. ^ _ ^
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 16:40
Banned Ομάδα

γελάω δυνατά
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.