manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

BIOS pomoći? : (

Reply

Thread Tools
Old 4 sij 2008, 12:40
Donatorska Grupa

Default BIOS pomoći? : (

JA je otišao to moj website proizvođača RAM-a, i otkrio sam da je moja memorija štapići su trebali raditi na 2,0 ~ 2,1 volts. i moj bios standardne DDR2 memorije na 1.8v. i opcije su greyed van tako da ne mogu promijeniti prenaponi.

Ima li neki način da je za otključavanje tih postavki u BIOS-u, tako da mogu promijeniti naponi pa nisam prikazivati moje memorije undervolted?

Ako želite više detalja, Im 'koristeći MSI P-35 Neo Combo matična ploča, i 2 gigabajta G. vještina PC2 6400 DDR2 800 RAM-a.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 4 sij 2008, 17:49
Zabranjen Group

Ima li neki overclock funkciju? probati da bi se to promijeniti, ali samo na memorijsku napon taj kako je u mojoj mislim

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 4 siječnja 2008, 17:51
Donatorska Grupa

možda možete flash BIOS, google je učiniti vaše matične ploče i ovna napon

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 4 siječnja 2008, 18:14
Donatorska Grupa

Ive 'pokušao to previše i nije dala nikakve rezultate. i tu je overclocking funkcija, ali čak i ako sam ga na, ne oslobodili tih opcija. oni ostaju na auto i dalje su nedostupni.

I'm konzalting nikome ja mogu. JA priželjkivanje JA mogao razgovarati MSI. ali ja nemam sve potrebne informacije kako bi čak i ispunite obrazac za upit tehničke podrške: (što je sasvim besmislen.

Ja sam s gubitkom za što će učiniti.
Old 4 siječnja 2008, 18:16
Donatorska Grupa

i ono što su opcije za overclocking ram? postoje različiti one voli .. sli ili stručnjak za primjer
Old 4 siječnja 2008, 18:29
Donatorska Grupa

nema hardverske specifičan overclocks. postoji samo DOT i pretpostavimo da sam kontrolira sve odjednom. i ima različite razine ide od 1% do 15% overclock. JA dont 'imati 2 PCI-E utora tako da ne bi bio SLI overclocking utility tamo na prvo mjesto.

i ja samo imao razgovor sa svojim ocem oko ovog malog problema. On sugerira da možda proizvođač website je zastarjela, te da se ovi noviji modeli svibanj biti rad sa 1.8v postavka nego oglašavane vrijednosti.

On predlaže ovaj svibanj biti slučaj, jer ako je napon ide dolje, RAM usporava s njom. vrijeme i ako se ne slažu, onda ništa od moje stvari bi se rade na prvom mjestu.

Imala sam i mislio sam od sebe. u moć postavke, kaže ona minimalna za DDR2 je 1.8v, a maksimalna je 3.3v.

možda već prepoznaje da dimms te zahtijevaju više snage, jer je postavljena na auto-config, a to je davanje mene naponi trebam bez mog znajući.

ja će hatar to mogli otvoriti ove postavke i provjeriti. To je samo da se osjećam zabrinut o tome. Ako na primjer GSKILL ili moj mobo maker bi staviti nešto na internetu koja bi mogla odgovoriti na pitanje o tome, da bi mi bolje osjećati zbog toga. To je samo da nema ništa u matične ploče Priručnik o ovoj vrsti stvar. ga ni ne predlažemo da možete promijeniti napon opcije na prvo mjesto.

Ja ću vidjeti ako ja dobijem odgovor iz MSI ili GSKILL, i ostavite ga na miru za sada. dovraga i nemaju izbora nego da ga ostavite na miru. Ne mogu čak promijeniti ništa. možda ću provjeriti u naponu tih potreba sa newegg, te druge web stranice.

ne znam što drugo da uradite. Možda netko s tim će vidjeti ovu zabrinutost i prosvijetliti me međuvremenu.
Old 4 siječnja 2008, 18:31
Donatorska Grupa

i ja iskorišten sli kao primjer jer znam sa 780i chipsets ima 2 opcije za overclocking ovna, sli greys iz brzine i stručne omogućuje uređivanje brzine
Old 4 sij 2008, 18:35
Donatorska Grupa

AHA! NEWEGG HVALA VAM!

Ispada da newegg predlaže ove dimms zahtijevaju 1,8-2,0 volts moći. i budući da je defaulted na 1,8, nisam zapravo undervolted uopće izgleda. JA dont 'trebate promijeniti ništa poslije svega ...

Želim Htio misao provjeravanje newegg prije ... jos jedan razlog da se ljubav koja website.
Mislim, ako tko od vas shvatiti kako to otključati te postavke u međuvremenu, slobodno me prosvijetliti. ali čini se moj problem je riješen, čak prije nego što je počeo.

hvala za pomoć iako momci. poštovati. :). mislim sad ću se brinuti o posting pics o novom stroju. ^ _ ^
Old 6 sječnja 2008, 16:40
Zabranjen Group

lol
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj BIOS pala? - Moj BIOS je sada postavljen na tvornički predviđena vrijednost Bubba CPU, Matične ploče i RAM 5 7. travanj 2009 15:33
BIOS i Ram Mooseknuckle CPU, Matične ploče i RAM 1 23. kolovoz 2008 16:59
Bios carpious CPU, Matične ploče i RAM 2 29. prosinac 2007 06:22
Kako podesiti BIOS Jack06 CPU, Matične ploče i RAM 5 28. studeni 2007 09:04
Bios ange General Hardware Chat 6 10. studeni 2007 10:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.