![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elmentem az én RAM gyártó honlapján, és azt találták, hogy a memóriakártyák fel üzemel 2,0 ~ 2,1 volts. , és a bios defaults DDR2 memória 1.8V. és a választási lehetőségek vannak szürkén ezért nem változtathatja meg a feszültség.
Van-e valamilyen módon a feloldáshoz azok a beállítások a BIOS úgy tudom megváltoztatni a feszültségek így nem vagyok én futó memória undervolted? Ha további részleteket, én használ MSI P-35 Neo Combo alaplap, és 2 GB G. Skill PC2 6400 DDR2 800 RAM. My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van néhány overclock funkció? megpróbálja kapcsolja be, hanem csak módosítja a memória feszültsége thats, hogy van ez az én azt hiszem
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán a flash BIOS-t, a Google, hogy az alaplap és a ram feszültség
| |||
| |||
| Én már próbáltam ezt is, és ezért nem engedett semmilyen eredményt. és van egy overclocking funkció, de még akkor is, ha én pedig azt, hogy nem szabad azokat a lehetőségeket. azok továbbra is az auto és még mindig megközelíthetetlen. Én Consulting bárki lehet. Bárcsak beszélni MSI. de nem az összes szükséges információ még kitölteni a támogatási kérelmet tech formában: (ami teljesen nevetséges. Én vagyok az a veszteség, mit tegyek. |
|
| |||
| |||
| és mik a lehetőségek ram overclocking? Vannak-e más is szereti .. SLI vagy szakértő például |
|
| |||
| |||
| Nincsenek különleges hardver overclocks. ott csak egy pont, és azt hiszem, ellenőrzés mindent egyszerre. és mivel a különböző szinteken megy 1% akár 15% overclock. Nem kell 2 PCI-E slots, így nem lenne egy SLI overclocking közmű van az első helyen. és én csak egy beszélgetést folytatott apám körülbelül ez a kis probléma. azt javasolja, hogy talán a gyártó honlapján elavult, és hogy ezek az új modellek is dolgozik egy 1.8V beállítást, mint a hirdetett értékekkel. azt javasolja, ez az eset, mert ha a feszültség megy le, a RAM lassítja vele. és ha az időt nem egyeznek, akkor sem a cuccom lenne, a munkát az első helyen. és én hittem magam. A teljesítmény-beállítások, akkor azt mondja, hogy a legkisebb DDR2 1.8V, és maximum 3.3v. Lehet, hogy már felismeri, hogy ezek DIMM több energiát igényel, mert az nincs beállítva az automatikus konfiguráció, és az is, hogy nekem szükségem van a feszültség nélkül, az én tudni. I would love to tudja megnyitni ezeket a beállításokat, és a kettős ellenőrzés. csak hogy kényelmetlenül érzem magam miatta. Ha például GSKILL vagy a mobo gyártó volna, hogy valami a neten, hogy a válasz erre a kérdésre, hogy lesz nekem jobb róla. Csak hát nincs az az alaplap kézikönyvet kb ilyen dolog. ez nem is arra utal, hogy meg tudod változtatni a feszültséget a lehetőségeket az első helyen. Majd ha kapok választ az MSI vagy GSKILL, és hagyja, hogy egyedül az adott időpontban. fenét nincs más választásom, mint hogy hagyja békén. Én sem változtat semmin. Talán majd ellenőrizze a feszültség e szükség newegg, és más weboldalakon. nem biztos benne, mi mást. Lehet, hogy valaki ezeket az aggodalmakat, majd ezt, és Világosíts fel időközben. |
|
| |||
| |||
| jól használható SLI példaként tudom a 780i chipset van 2 lehetőségeket ram overclocking, SLI szürkék a sebesség és a szakértői lehetővé teszi, hogy módosítsuk a sebességet |
|
| |||
| |||
| Aha! KÖSZÖNJÜK NEWEGG! kiderül, hogy newegg javasolja ezeknek DIMM igényel 1,8-2,0 volt a hatalom. és mivel ez nem teljesített a 1.8, nem vagyok valójában undervolted minden látszólag. Nekem nem kell változtatni semmit mindezek után ... Bárcsak azt hittem ellenőrzése newegg előtt ... Egy okkal több, hogy szeretlek, hogy honlapján. Azt hiszem, ha minden magától kitalálni, hogyan lehet ezeket a beállításokat kioldáshoz Közben nyugodtan tájékoztatvkitvmirôl nekem. de úgy tűnik, az én dolgom volt megoldani, még mielőtt elkezdődött. köszönöm a segítséget bár srácok. appreciated. :). Azt hiszem, most fogok aggódni kiküldetésére pics az új gép. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| hangosan nevet |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| BIOS és Ram | Mooseknuckle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 23. augusztus 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. december 2007 06:22 |
| Hogyan lehet létrehozni BIOS | Jack06 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 28. november 2007 09:04 |
| Bios | ange | Általános fémáru Chat | 6 | 10. november 2007 10:28 |
| Téma eszközök | |
| |