![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הלכתי לבית שלי באתר האינטרנט של היצרן של זיכרון RAM, ומצאתי כי הזיכרון שלי מקלוני אמורים לפעול ב 2.0 ~ 2.1 volts. ערכי ברירת המחדל שלי ו-BIOS DDR2 זיכרון 1.8v. ואת האפשרויות greyed החוצה אז אני לא יכול לשנות את voltages.
האם יש דרך לפתוח כמה הגדרות אלו ב-BIOS אז אני יכול לשנות את voltages אני לא כל כך פועל הזיכרון שלי undervolted? אם תרצה פרטים נוספים, אני משתמש של MSI P-35 ניאו Combo לוח האם, ו 2 ג 'יגה בייט של G. מיומנות PC2 6400 DDR2 800 RAM. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש כמה overclock לתפקד? נסה להפעיל אותו אלא רק לשנות את הזיכרון וולטג thats איך הוא שלי אני חושב
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי אתה יכול Flash-BIOS, גוגל להפוך את לוח האם של ראם ו וולטג
| |||
| |||
| ניסיתי את זה וזה גם לא כל תוצאה yielded. ושם הוא overclocking פונקציה, אבל גם אם אני פונה על זה, זה לא שחרר אותם אפשרויות. הם נשארים על אוטומטי והם עדיין נגיש. אני התייעצות מישהו שאני יכול. הלוואי שיכולתי לדבר MSI. אבל אין לי את כל המידע הנחוץ גם כדי למלא את טופס בקשת תמיכה טכנית: (אשר הוא מגוחך לגמרי. אני שמח על הפסד של מה לעשות. |
|
| |||
| |||
| ובכן, מה הן אפשרויות ראם overclocking? האם יש שונות מאלו אוהבת .. SLI או מומחה לדוגמה |
|
| |||
| |||
| אין כל חומרה ספציפית overclocks. יש רק נקודה וכי אני מניח שולטת הכל בבת אחת. וזה הולך יש רמות שונות של 1% עד 15% overclock. אין לי PCI-E 2 משבצות לכן לא להיות כלי עזר ב-SLI overclocking שם מלכתחילה. ואני רק היה צ 'אט עם אבא שלי על זה קצת בעיה. הוא טוען כי אולי ליצרן האתר אינו מעודכן, וכי אלה הדגמים החדשים יותר עשויים להיות עבודה עם הגדרת 1.8v ולא המפורסם הערכים. הוא מציע את זה עלול להיות מקרה, כי אם את הולכת למטה וולטג, זיכרון RAM של slows למטה עם זה. ואם timings אינם מתאימים, אז אף אחד הדברים שלי יהיה עובד מלכתחילה. והיה לי מחשבה משלי. את הגדרות צריכת החשמל, הוא אומר את המינימום עבור DDR2 הוא 1.8v, ומקסימום הוא 3.3v. אולי כבר מכיר את זה, כי אלה דורשים יותר כוח dimms מכיוון שהוא מוגדר אוטומטית תצורה, וזה נותן לי את מה שאני צריך voltages בלי הידיעה. אני אוהב להיות מסוגל לפתוח את ההגדרות הללו ואת בדוק. זה פשוט כי אני מרגיש לא נוח על זה. אם למשל GSKILL או mobo Maker שלי היה לשים משהו ברשת זה יהיה לענות על שאלה זו, זה יכול לגרום לי להרגיש טוב יותר על זה. זה פשוט כי אין שום דבר על לוח האם ידנית על זה סוג של דבר. זה אפילו לא ממליצים אתה יכול לשנות את האפשרויות וולטג מלכתחילה. אני יהיה לראות אם אני מקבל את התגובה של MSI או GSKILL, ולהשאיר אותה לבד לעת עתה. לעזאזל, אין לי ברירה אלא לעזוב את זה לבד. אני אפילו לא יכול לשנות כלום. אולי אני יהיה בדוק את אלה צריך voltages עם newegg, אתרי אינטרנט ועוד. לא בטוח מה עוד לעשות. אולי מישהו עם חששות אלו יראו זאת להאיר לי בינתיים. |
|
| |||
| |||
| ובכן הייתי SLI כדוגמה שאני יודעת עם 780i chipsets ישנן 2 אפשרויות רם overclocking, SLI greys את המהירות ואת מומחה מאפשר לך לערוך את המהירות |
|
| |||
| |||
| AHA! THANK YOU NEWEGG! מתברר כי אלה newegg מציע dimms דורשים 1.8-2.0 volts של כוח. ומכיוון שהיא ברירת המחדל ב 1.8, אני לא ממש undervolted בכלל כנראה. אני לא צריך לשנות כלום אחרי הכל ... הלוואי הייתי חושב על בדיקת newegg לפני ... עוד סיבה לאהוב את האתר. אני מניח שאם כל אחד לך לחשוב איך לפתוח את הגדרות אלו בינתיים, אתה מוזמן להאיר לי. אבל נראה לי הבעיה נפתרה לפני שזה אפילו התחיל. תודה על העזרה למרות בחורים. ךיתורעה. :). עכשיו אני מניח שאני יהיה לדאוג פירסום התמונות של מחשב חדש. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| ראם ו-BIOS | Mooseknuckle | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 23 אוגוסט 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 דצמבר 2007 06:22 |
| כיצד להגדיר את ה-BIOS | Jack06 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -28 נובמבר 2007 09:04 |
| BIOS | ange | כללי חומרה צ 'אט | 6 | -10 נובמבר 2007 10:28 |
| שרשרת כלים | |
| |