mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

BIOS padėti? : (

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 12:40
Donorų grupės

Nuėjau į mano RAM gamintojo svetainę, ir supratau, kad mano atmintis yra manoma, kad važiuoti 2,0 ~ 2,1 volto. ir mano BIOS defaults DDR2 atminties 1.8V. ir pasirinktys pilka todėl aš negaliu pakeisti įtampa.

Ar yra kokiu nors būdu atrakinti tuos BIOS parametrus, kad galėčiau pakeisti įtampa, kad I'm not running mano atminties undervolted?

Jei norite daugiau informacijos, aš naudoju MSI P-35 Neo Combo plokštę ir 2 gigabaitus G. Skill PC2 6.400 DDR2 800 RAM.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Sausis 4, 2008, 17:49
Banned Group

Ar kai overclock funkcija? pabandykite jį įjungti, o tik pakeisti atminties įtampa thats, kaip ji mano manau,

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 17:51
Donorų grupės

Gal galite Flash BIOS, Google padaryti savo plokštę ir RAM įtampa

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Sausis 4, 2008, 18:14
Donorų grupės

I've tried, kad per daug ir ji neduoda jokių rezultatų. ir yra overclocking funkcija, bet net jei aš ją įjungti, ji neatleidžia iki šių variantų. jie lieka ant auto, ir vis dar neprieinami.

I'm konsultavimas kas galiu. I Wish I Could pasikalbėti su MSI. bet nemanau, kad visą būtiną informaciją, kad net užpildyti Tech Support Request Form: (kuri yra visiškai nepagrįsta.

Aš ne už tai, ką daryti žalą.
Old Sausis 4, 2008, 18:16
Donorų grupės

gerai, kas yra už RAM overclocking options? Ar yra variantų ir pan .. SLI ar ekspertas, pavyzdžiui
Old Sausis 4, 2008, 18:29
Donorų grupės

Nėra jokių konkrečių aparatūros overclocks. yra tik taškais, kad manau viskas kontrolės vienu metu. ir ji turi įvairiais lygmenimis vyksta nuo 1% iki 15% overclock. I don't have 2 PCI-e slots todėl nebus SLI įsijungimas naudingumą ten pirmąją vietą.

ir man teko kalbėtis su mano tėvas apie tai šiek tiek problemų. Jis teigia, kad galbūt gamintojo svetainėje yra pasenę, ir kad šios naujesni modeliai gali dirbti su 1.8V nustatyti, o ne reklamuojamos vertybės.

jis siūlo, tai gali būti atvejis, nes jei įtampa krinta, RAM lėtina su juo. ir jei taktowania nesutampa, tuomet nė vienas iš mano daiktai būtų dirbti pirmąją vietą.

ir aš į savo mintis. į galios parametrus, tai sako mažiausiai DDR2 yra 1.8V, o didžiausias yra 3.3v.

galbūt ji jau pripažįsta, kad šie DIMM reikalauja daugiau galios, nes ji yra nustatytas Auto config, ir tai suteikia man įtampų turiu be mano nežinant.

Aš norėčiau, kad būtų galima atverti šiuos parametrus ir patikrinkite. it's just that I feel neramus apie tai. Jei, pavyzdžiui GSKILL arba mano MOBO gamintojas turės pateikti kažkas neto, kad galėtų atsakyti į šį klausimą, kad būtų man jaustis geriau apie jį. tai tik, kad nėra nieko plokštės vadovą apie šį dalyką rūšiuoti. jis neturi net manyti, kad galite keisti įtampa puslapį į pirmąją vietą.

I'll see, jei gausiu atsakymą iš MSI ar GSKILL, ir palikti ją vien metu. Hell aš neturiu kito pasirinkimo kaip tik palikti jį vieną. Aš net negali nieko keisti. galbūt aš dar kartą patikrinkite įtampas šių Newegg reikia, ir kitų svetainių.

Nežinote ką nors daryti. gal kas nors susijęs su šiomis matys tai ir apšviesti mane tuo metu.
Old Sausis 4, 2008, 18:31
Donorų grupės

Na aš naudoti SLI nes kaip žinau su 780i mikroschemų rinkiniai, pavyzdžiui, ten yra 2 variantai RAM overclocking, SLI Greys out greičio ir ekspertų leidžia redaguoti greitis
Old Sausis 4, 2008, 18:35
Donorų grupės

AHA! AČIŪ Newegg!

Atrodo, kad Newegg siūlo šias DIMM reikia 1,8-2,0 V elektros energijos. ir kadangi tai neįvykdytai 1,8, aš ne iš tikrųjų undervolted ne visi matyt. Man nereikia nieko keisti po visus ...

Norėčiau aš maniau tikrinimo Newegg iki ... dar viena priežastis mylėti, kad interneto svetainėje.
Manau, jei kas nors iš jūsų išsiaiškinti, kaip atrakinti tas tarpu nustatymus, nedvejodami Informuoti mane. bet atrodo, mano problema buvo išspręsta prieš jį net pradėjo.

ačiū už nors vaikinai padėti. appreciated. :). I guess now I'll worry about parašėte Pics naują mašiną. ^ _ ^
Old 6 sausis 2008, 16:40
Banned Group

garsiai juoktis
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.