![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuėjau į mano RAM gamintojo svetainę, ir supratau, kad mano atmintis yra manoma, kad važiuoti 2,0 ~ 2,1 volto. ir mano BIOS defaults DDR2 atminties 1.8V. ir pasirinktys pilka todėl aš negaliu pakeisti įtampa.
Ar yra kokiu nors būdu atrakinti tuos BIOS parametrus, kad galėčiau pakeisti įtampa, kad I'm not running mano atminties undervolted? Jei norite daugiau informacijos, aš naudoju MSI P-35 Neo Combo plokštę ir 2 gigabaitus G. Skill PC2 6.400 DDR2 800 RAM. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kai overclock funkcija? pabandykite jį įjungti, o tik pakeisti atminties įtampa thats, kaip ji mano manau,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal galite Flash BIOS, Google padaryti savo plokštę ir RAM įtampa
| |||
| |||
| I've tried, kad per daug ir ji neduoda jokių rezultatų. ir yra overclocking funkcija, bet net jei aš ją įjungti, ji neatleidžia iki šių variantų. jie lieka ant auto, ir vis dar neprieinami. I'm konsultavimas kas galiu. I Wish I Could pasikalbėti su MSI. bet nemanau, kad visą būtiną informaciją, kad net užpildyti Tech Support Request Form: (kuri yra visiškai nepagrįsta. Aš ne už tai, ką daryti žalą. |
|
| |||
| |||
| gerai, kas yra už RAM overclocking options? Ar yra variantų ir pan .. SLI ar ekspertas, pavyzdžiui |
|
| |||
| |||
| Nėra jokių konkrečių aparatūros overclocks. yra tik taškais, kad manau viskas kontrolės vienu metu. ir ji turi įvairiais lygmenimis vyksta nuo 1% iki 15% overclock. I don't have 2 PCI-e slots todėl nebus SLI įsijungimas naudingumą ten pirmąją vietą. ir man teko kalbėtis su mano tėvas apie tai šiek tiek problemų. Jis teigia, kad galbūt gamintojo svetainėje yra pasenę, ir kad šios naujesni modeliai gali dirbti su 1.8V nustatyti, o ne reklamuojamos vertybės. jis siūlo, tai gali būti atvejis, nes jei įtampa krinta, RAM lėtina su juo. ir jei taktowania nesutampa, tuomet nė vienas iš mano daiktai būtų dirbti pirmąją vietą. ir aš į savo mintis. į galios parametrus, tai sako mažiausiai DDR2 yra 1.8V, o didžiausias yra 3.3v. galbūt ji jau pripažįsta, kad šie DIMM reikalauja daugiau galios, nes ji yra nustatytas Auto config, ir tai suteikia man įtampų turiu be mano nežinant. Aš norėčiau, kad būtų galima atverti šiuos parametrus ir patikrinkite. it's just that I feel neramus apie tai. Jei, pavyzdžiui GSKILL arba mano MOBO gamintojas turės pateikti kažkas neto, kad galėtų atsakyti į šį klausimą, kad būtų man jaustis geriau apie jį. tai tik, kad nėra nieko plokštės vadovą apie šį dalyką rūšiuoti. jis neturi net manyti, kad galite keisti įtampa puslapį į pirmąją vietą. I'll see, jei gausiu atsakymą iš MSI ar GSKILL, ir palikti ją vien metu. Hell aš neturiu kito pasirinkimo kaip tik palikti jį vieną. Aš net negali nieko keisti. galbūt aš dar kartą patikrinkite įtampas šių Newegg reikia, ir kitų svetainių. Nežinote ką nors daryti. gal kas nors susijęs su šiomis matys tai ir apšviesti mane tuo metu. |
|
| |||
| |||
| Na aš naudoti SLI nes kaip žinau su 780i mikroschemų rinkiniai, pavyzdžiui, ten yra 2 variantai RAM overclocking, SLI Greys out greičio ir ekspertų leidžia redaguoti greitis |
|
| |||
| |||
| AHA! AČIŪ Newegg! Atrodo, kad Newegg siūlo šias DIMM reikia 1,8-2,0 V elektros energijos. ir kadangi tai neįvykdytai 1,8, aš ne iš tikrųjų undervolted ne visi matyt. Man nereikia nieko keisti po visus ... Norėčiau aš maniau tikrinimo Newegg iki ... dar viena priežastis mylėti, kad interneto svetainėje. Manau, jei kas nors iš jūsų išsiaiškinti, kaip atrakinti tas tarpu nustatymus, nedvejodami Informuoti mane. bet atrodo, mano problema buvo išspręsta prieš jį net pradėjo. ačiū už nors vaikinai padėti. appreciated. :). I guess now I'll worry about parašėte Pics naują mašiną. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| garsiai juoktis |