mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

BIOS palīdzību? : (

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 4, 2008, 12:40
Donors Group

Default BIOS palīdzību? : (

Es devos uz manu RAM ražotāja mājas lapā, un es atklāju, ka manas atmiņas kartes ir paredzēts darboties pie 2,0 ~ 2,1 voltiem. un mans BIOS noklusējumus DDR2 atmiņas 1.8V. un iespējas ir greyed kas tik es nevaru mainīt spriegumiem.

Vai ir kaut kādā veidā var atslēgt šo BIOS iestatījumus, lai es varu mainīt spriegumiem, tāpēc es neesmu rādīt manas atmiņas undervolted?

ja vēlaties sīkāku informāciju, es izmantoju MSI P-35 Neo Combo mātesplatē un 2 gigabaitu G. Skill PC2 6.400 DDR2 800 RAM.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Janvāris 4, 2008, 17:49
Banned Group

ir tur daži OVERCLOCK funkciju? mēģināt, lai to ieslēgtu, bet maina tikai atmiņas sprieguma Tas ir, kā tas ir mans es domāju, ka

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old Janvāris 4, 2008, 17:51
Donors Group

varbūt varat flash BIOS, google padarīt jūsu mātesplates un ram voltage

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Janvāris 4, 2008, 18:14
Donors Group

Es esmu mēģinājis, pārāk un tā nav devusi nekādus rezultātus. un pastāv overclocking funkcijai taču pat i to ieslēgtu tā neattiecas atbrīvosies šiem variantus. tie paliek uz auto un vēl joprojām ir nepieejama.

Es esmu apspriešanās kāds i var. Kaut es varētu runāt ar MSI. bet man nav visu vajadzīgo informāciju pat aizpildīt tech support request form: (kas ir pilnīgi smieklīgi.

Es esmu par zaudējumiem, ko darīt.
Old Janvāris 4, 2008, 18:16
Donors Group

arī kādi ir uz ram overclocking iespējas? vai ir dažādas tiem patīk .. SLI vai ekspertu, piemēram,
Old Janvāris 4, 2008, 18:29
Donors Group

tajā nav aparatūras īpašās overclocks. Ir tikai DOT un ka es pieņemu kontrolē visu uzreiz. un tā ir dažādos līmeņos, sākot no 1% līdz 15% OVERCLOCK. Man nav 2 PCI-e slots tāpēc nebūtu SLI overclocking lietderība tur pirmo vietu.

un es tikko bija tērzēt ar manu tēvu par šo maz problēmu. Viņš norāda, ka, iespējams, ražotāja mājas lapā ir novecojusi, un ka šie jaunākās modeļus var strādāt ar 1.8V, kurā nevis reklamē vērtības.

viņš liek domāt, tas var būt gadījumā, jo, ja spriegums iet uz leju, RAM palēnina ar to. un ja hronometrāža nesakrīt, tad neviens no maniem stuff būs strādā pirmajā vietā.

un man bija doma par savu. in jaudas iestatījumus, tā saka minimālā ddr2 ir 1.8V, un maksimums ir 3.3v.

varbūt tas jau ir atzīts, ka šie DIMM vajadzīga lielāka jauda, jo tas ir iestatīts uz auto config, un tas dod man spriegumu man vajag bez manas nezinot.

Es mīlu lai varētu atvērt šos uzstādījumus un vēlreiz pārbaudiet. tas ir tikai tas, ka man šķiet neomulīgs par to. ja, piemēram GSKILL vai manu MOBO maker tas ir izveidojuši kaut ko neto, kas varētu atbildēt uz jautājumu par to, ka būtu man justies labāk par to. tas ir tikai tas, ka nekas mātesplates rokasgrāmatā par šāda veida lieta. tas nav pat domāt, ka jūs varat izmainīt spriegumu iespējas pirmajā vietā.

Es redzētu, vai es saņemšu atbildi no MSI vai GSKILL, un atstāj to tikai uz laiku ir. hell man nav citas izvēles, kā atstāt to pašu. i nevar pat neko mainīt. varbūt es vēlreiz pārbaudīt spriegumu šo vajadzību ar newegg, un citas tīmekļa vietnes.

nezināt, ko vēl darīt. varbūt kāds ar šīm bažām redzēsiet šo un apgaismo mani starplaikā.
Old Janvāris 4, 2008, 18:31
Donors Group

Nu es izmantot sli, kā piemēram, kā es zināt, 780i mikroshēmās ir 2 iespējas ram overclocking, VDI pelēko no ātruma un ekspertu ļauj rediģēt ātrums
Old Janvāris 4, 2008, 18:35
Donors Group

AHA! THANK YOU NEWEGG!

izrādās, ka newegg ierosina šos DIMM pieprasīt 1,8-2,0 volti, jaudas. un kopš tā saistību neizpilde ir 1,8, es neesmu patiesībā undervolted vispār acīmredzot. Man nav nepieciešams mainīt kaut ko galu galā ...

Es vēlos Es domāju, lai pārbaudītu newegg pirms ... vēl vienu iemeslu mīlēt šo tīmekļa vietni.
Es domāju, ja kāds no jums saprast, kā atbloķēt šo laiku iestatījumus, lūdzu, apgaismo mani. bet šķiet, mana problēma ir atrisināta līdz pat sākās.

Paldies par palīdzību gan puiši. appreciated. :). Es domāju, tagad es tev jāuztraucas par norīkošanu attēli no jaunā mašīna. ^ _ ^
Old Janvāris 6, 2008, 16:40
Banned Group

lols
Reply

Register

Bookmarks