mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

BIOS-ul de ajutor? : (

Reply

Thread Tools
Old 4 ianuarie 2008, 12:40
Grupul de donator

Default BIOS-ul de ajutor? : (

M-am dus să-mi RAM producător pe site-ul, şi am constatat că mi se presupune de memorie pentru a rula la 2.0 ~ 2.1 volţi. BIOS-ul meu şi implicit de memorie DDR2 la 1.8v. şi opţiunile sunt greyed afară deci nu pot schimba tensiuni.

Există o cale pentru a debloca aceste setări în BIOS-ul ca sa ma pot schimba atat de tensiuni nu sunt difuzate de memorie undervolted meu?

Dacă doriţi detalii suplimentare, sunt utilizaţi un MSI P-35 Neo Combo placa de bază, şi de 2 gigaocteţi de G. îndemânare PC2 6400 DDR2 800 RAM.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 4 ianuarie 2008, 17:49
Banned Group

Există unele overclock funcţie? încerca să-l la rândul său, dar numai schimbare de memorie tensiune thats în modul în care aceasta este a mea cred că

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 4 ianuarie 2008, 17:51
Grupul de donator

Poate ai putea flash a BIOS-ului, Google a-ţi face din placa de bază şi RAM de tensiune

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 4 ianuarie 2008, 18:14
Grupul de donator

Am incercat de asemenea şi faptul că acesta nu a dat nici un rezultat. şi nu există un overclocking funcţie, dar, chiar dacă i sa-l pe, nu elibera aceste opţiuni. ele rămân pe auto si sunt inca inaccesibile.

Sunt de consultanta i oricine poate. Aş vrea să pot vorbi cu MSI. dar nu am toate informaţiile necesare pentru a-si completa de suport tehnic formularul de cerere: (care este extrem de ridicol.

Sunt la o pierdere de ce să fac.
Old 4 ianuarie 2008, 18:16
Grupul de donator

bine care sunt opţiunile de berbec overclocking? există diferite place .. SLI sau un expert, de exemplu
Old 4 ianuarie 2008, 18:29
Grupul de donator

nu exista nici un hardware specifice overclocks. nu este doar un punct şi care presupun controale totul dintr-o dată. si are diferite niveluri merge de la 1% până la 15% overclock. Eu nu am 2 sloturi PCI-E asa de acolo nu ar fi o SLI overclocking utilitate acolo în primul rând.

şi am avut o discutie cu tatal meu despre această mică problemă. el sugerează faptul că, probabil, site-ul producătorului este de actualitate, şi că acestea pot fi mai noi modele de lucru, cu o setare 1.8v, mai degrabă decât de valorile promovate.

sugerează că acest lucru poate fi cazul, pentru că în cazul în care tensiunea se duce în jos, de RAM încetineşte cu ea. timpilor şi în cazul în care nu se potrivesc, atunci nici unul dintre lucrurile mele ar fi de lucru, în primul rând.

si am avut o crezut ca al meu. în setările de putere, se spune minim pentru DDR2 este 1.8v, şi este de maxim 3.3v.

Poate ca deja recunoaşte că aceste dimms nevoie de mai multă putere, pentru că este setat pe auto config, si se da la mine am nevoie de tensiuni, fără a-mi ştie.

Mi-ar placea sa fie capabil de a deschide aceste setări şi dublu control. E doar că mă simt incomod despre asta. dacă, de exemplu, sau GSKILL meu mobo de decizie ar avea ceva de pus pe net, care să răspundă la o întrebare cu privire la acest lucru, care ar face sa ma simt mai bine despre el. E doar ca nu este nimic în placa de bază manual despre acest tip de lucru. nu chiar sugerează că puteţi schimba opţiunile de tensiune, în primul rând.

Voi vedea dacă primesc un răspuns din MSI sau GSKILL, şi lasă-l în pace, pentru moment. dracu 'nu am nici o alegere, ci să-l lăsaţi în pace. Nu pot nici măcar nu schimba nimic. Poate că vom dubla verifica aceste tensiuni nevoie cu newegg, si alte site-uri web.

nu sunt sigur ce altceva sa fac. Poate cineva cu aceste preocupări vor vedea acest timp şi-mi explica.
Old 4 ianuarie 2008, 18:31
Grupul de donator

bine i folosit SLI ca un exemplu de cum ştiu cu 780i chipset-uri sunt 2 opţiuni pentru berbec overclocking, SLI greys afară de viteză şi de experţi vă permite să editaţi de viteză
Old 4 ianuarie 2008, 18:35
Grupul de donator

Aha! THANK YOU NEWEGG!

se dovedeşte că newegg sugerează aceste dimms necesită 1.8-2.0 volţi de putere. şi, deoarece este prestabilită la 1,8, nu sunt de fapt undervolted la toate aparent. Nu am nevoie pentru a schimba ceva după toate ...

Mi-aş dori să Aş crezut newegg de verificare înainte de ... un motiv să mai iubesc pe site-ul web.
Cred că în cazul în care există de-ai dat seama cum a debloca aceste setări în timp, nu ezitaţi să-mi explica. dar mi se pare o problemă a fost rezolvată înainte de a fi chiar a inceput.

multumesc pentru ajutor, deşi baieti. apreciat. :). Cred ca acum voi face griji pentru a posta poze din nou masina. ^ _ ^
Old 6 ianuarie 2008, 16:40
Banned Group

hohot de râs
Reply

Register

Marcaje