мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

БИОС помоћи? : (

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4 јан 2008, 12:40
Донаторска Група

Default БИОС помоћи? : (

ЈА је отишао за мој уебсите произвођача РАМ-а, и открио сам да је моја меморија штапићи су требали да раде на 2,0 ~ 2,1 волтс. и мој БИОС-стандардне ДДР2 меморије на 1.8в. и опције су греыед ван тако да не могу променити пренапона.

Има ли неки начин да је за откључавање тих поставки у БИОС-у, тако да могу променити напон па нисам приказивати моје меморије ундерволтед?

Ако желите више детаља, Им 'помоћу МСИ П-35 Нео Цомби матична плоча, и 2 гигабајта Г. вештина ПЦ2 6400 ДДР2 800 РАМ-а.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 4 јан 2008, 17:49
Аустин Гроуп

Има ли неки оверцлоцк функцију? пробати да би се то променити, али само на меморијску напон тај како је у мојој мислим

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 4. Мар 2008, 17:51
Донаторска Група

можда можете да фласх БИОС, гоогле је учинити ваше матичне плоче и овна напон

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 4. Мар 2008, 18:14
Донаторска Група

Иве 'суђен то превише и није дала никакве резултате. и ту је Оверцлоцкинг функција, али чак и ако сам га на, не ослободили тих опција. они остају на ауто и даље су недоступни.

И'м консалтинг никоме ја могу. ЈА жеља ЈА могао разговарати МСИ. али ја немам све потребне информације како би чак и попуните формулар за упит техничке подршке: (што је сасвим бесмислен.

Ја сам са губитком за шта ће учинити.
Old 4. Мар 2008, 18:16
Донаторска Група

и оно што су опције за Оверцлоцкинг рам? постоје различити оне воли .. сли или стручњак за пример
Old 4. Мар 2008, 18:29
Донаторска Група

нема хардверске специфичан оверцлоцкс. постоји само дот и претпоставимо да сам контролише све одједном. и има различите нивое иде од 1% до 15% оверцлоцк. ЈА донт 'имати 2 ПЦИ-Е слот тако да не би био сли Оверцлоцкинг Утилиты тамо на прво место.

и ја само имао разговор са својим оцем око овог малог проблема. Он сугерише да можда произвођач уебсите је застарјела, те да се ови новији модели мај бити рад са 1.8в поставка него Оглашавана вредности.

Он предлаже овај мај бити случај, јер ако је напон иде доле, РАМ успорава са њом. време и ако се не слажу, онда ништа од моје ствари би се раде на првом месту.

Имала сам и мислио сам од себе. у моћ подешавања, каже она минимална за ДДР2 је 1.8в, а максимална је 3.3в.

можда већ препознаје да диммс те захтевају више снаге, јер је постављена на ауто-цонфиг, а то је давање мене напон требам без мог знајући.

ја ће љубав за могли отворити ове поставке и проверити. То је само да се осећам забринут о томе. Ако на пример ГСКИЛЛ или мој мобо макер би ставити нешто на интернету која би могла да одговори на питање о томе, да би ми боље осећати због тога. То је само да нема ништа у матичне плоче Приручник о овој врсти ствар. га ни не предлажемо да можете променити напон опције на прво место.

Ја ћу видети ако ја добијем одговор из МСИ или ГСКИЛЛ, и оставите га на миру за сада. доврага и немају избора него да га оставите на миру. Не могу чак променити ништа. можда ћу проверити у напону тих потреба са неуегг, те друге уеб странице.

не знам шта друго да урадите. Можда неко са тим ће видети ову забринутост и просвијетлити ме међувремену.
Old 4. Мар 2008, 18:31
Донаторска Група

и ја искориштен сли као пример јер знам са 780и цхипсетс има 2 опције за Оверцлоцкинг овна, сли греыс из брзине и стручне омогућава уређивање брзине
Old 4. Мар 2008, 18:35
Донаторска Група

Аха! НЕУЕГГ ХВАЛА ВАМ!

Испада да неуегг предлаже ове диммс захтевају 1,8-2,0 волтс моћи. и будући да је дефаултед на 1,8, нисам заправо ундерволтед уопште изгледа. ЈА донт 'треба променити ништа после свега ...

Желим Хтео мисао проверавање неуегг пре ... јос један разлог да се љубав која уебсите.
Мислим, ако ко од вас схватити како то откључати те поставке у међувремену, слободно ме просвијетлити. али чини се мој проблем је решен, чак пре него што је почео.

хвала за помоћ иако момци. поштовати. :). мислим сад ћу се бринути о постинг пицс о новом машини. ^ _ ^
Old 6. Мар 2008, 16:40
Аустин Гроуп

лол
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц