![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ЈА је отишао за мој уебсите произвођача РАМ-а, и открио сам да је моја меморија штапићи су требали да раде на 2,0 ~ 2,1 волтс. и мој БИОС-стандардне ДДР2 меморије на 1.8в. и опције су греыед ван тако да не могу променити пренапона.
Има ли неки начин да је за откључавање тих поставки у БИОС-у, тако да могу променити напон па нисам приказивати моје меморије ундерволтед? Ако желите више детаља, Им 'помоћу МСИ П-35 Нео Цомби матична плоча, и 2 гигабајта Г. вештина ПЦ2 6400 ДДР2 800 РАМ-а. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Има ли неки оверцлоцк функцију? пробати да би се то променити, али само на меморијску напон тај како је у мојој мислим
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
можда можете да фласх БИОС, гоогле је учинити ваше матичне плоче и овна напон
|
|||
|
|||
|
Иве 'суђен то превише и није дала никакве резултате. и ту је Оверцлоцкинг функција, али чак и ако сам га на, не ослободили тих опција. они остају на ауто и даље су недоступни.
И'м консалтинг никоме ја могу. ЈА жеља ЈА могао разговарати МСИ. али ја немам све потребне информације како би чак и попуните формулар за упит техничке подршке: (што је сасвим бесмислен. Ја сам са губитком за шта ће учинити. |
|
|
|||
|
|||
|
и оно што су опције за Оверцлоцкинг рам? постоје различити оне воли .. сли или стручњак за пример
|
|
|
|||
|
|||
|
нема хардверске специфичан оверцлоцкс. постоји само дот и претпоставимо да сам контролише све одједном. и има различите нивое иде од 1% до 15% оверцлоцк. ЈА донт 'имати 2 ПЦИ-Е слот тако да не би био сли Оверцлоцкинг Утилиты тамо на прво место.
и ја само имао разговор са својим оцем око овог малог проблема. Он сугерише да можда произвођач уебсите је застарјела, те да се ови новији модели мај бити рад са 1.8в поставка него Оглашавана вредности. Он предлаже овај мај бити случај, јер ако је напон иде доле, РАМ успорава са њом. време и ако се не слажу, онда ништа од моје ствари би се раде на првом месту. Имала сам и мислио сам од себе. у моћ подешавања, каже она минимална за ДДР2 је 1.8в, а максимална је 3.3в. можда већ препознаје да диммс те захтевају више снаге, јер је постављена на ауто-цонфиг, а то је давање мене напон требам без мог знајући. ја ће љубав за могли отворити ове поставке и проверити. То је само да се осећам забринут о томе. Ако на пример ГСКИЛЛ или мој мобо макер би ставити нешто на интернету која би могла да одговори на питање о томе, да би ми боље осећати због тога. То је само да нема ништа у матичне плоче Приручник о овој врсти ствар. га ни не предлажемо да можете променити напон опције на прво место. Ја ћу видети ако ја добијем одговор из МСИ или ГСКИЛЛ, и оставите га на миру за сада. доврага и немају избора него да га оставите на миру. Не могу чак променити ништа. можда ћу проверити у напону тих потреба са неуегг, те друге уеб странице. не знам шта друго да урадите. Можда неко са тим ће видети ову забринутост и просвијетлити ме међувремену. |
|
|
|||
|
|||
|
и ја искориштен сли као пример јер знам са 780и цхипсетс има 2 опције за Оверцлоцкинг овна, сли греыс из брзине и стручне омогућава уређивање брзине
|
|
|
|||
|
|||
|
Аха! НЕУЕГГ ХВАЛА ВАМ!
Испада да неуегг предлаже ове диммс захтевају 1,8-2,0 волтс моћи. и будући да је дефаултед на 1,8, нисам заправо ундерволтед уопште изгледа. ЈА донт 'треба променити ништа после свега ... Желим Хтео мисао проверавање неуегг пре ... јос један разлог да се љубав која уебсите. Мислим, ако ко од вас схватити како то откључати те поставке у међувремену, слободно ме просвијетлити. али чини се мој проблем је решен, чак пре него што је почео. хвала за помоћ иако момци. поштовати. :). мислим сад ћу се бринути о постинг пицс о новом машини. ^ _ ^ |
|
|
|||
|
|||
|
лол
|