az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

BIOS yardım? : (

Reply

Konu Araçları
Old 4 Ocak 2008, 12:40
Bağış Grubu

Default BIOS yardım? : (

Ben RAM üreticinin web sitesine gittim ve bu benim bellek sopa 2,0 çalıştırılacak ~ 2,1 Volt gerekir bulundu. ve BIOS öndeğerleri DDR2 bellek 1.8v için. ve seçenekleri ben gerilimleri değiştiremezsiniz gri vardır.

Orada o kadar çok benim bellek çalışan değilim gerilimleri değiştirebilirsiniz BIOS bu ayarları kilidini açmak için bir yol var mı undervolted?

Eğer, ben ve G. Beceri PC2 2 gigabayt MSI P-35 Neo Combo anakart kullanıyorum 6400 DDR2 800 RAM daha fazla ayrıntı istiyorum.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 4 Ocak 2008, 17:49
Yasak Grubu

bazı overclock fonksiyonu nedir? ancak nasıl benim i düşünüyorum hafıza gerilim şu değişim bunu açmak için çalışın

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 4 Ocak 2008, 17:51
Bağış Grubu

belki de, size anakart ve bellek gerilim yapmak Google BIOS flaş olabilir

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 4 Ocak 2008, 18:14
Bağış Grubu

Ben denedim çok ve herhangi bir sonuç verdi değil. , bu o seçeneği boş değil ve bir overclock işlevi, ancak bile i de açın. onlar otomatik ve hala erişilemiyor kalır.

Ben kimseye ben danışmanlık yaşıyorum. i MSI konuşmak isterdim. ama i bile teknik destek talep formunu doldurmak için gerekli tüm bilgi yok: (bu tamamen saçma.

Ne yapmak için zararına yaşıyorum.
Old 4 Ocak 2008, 18:16
Bağış Grubu

ne koç overclock için seçenekleri nelerdir? farklı olanlar vardır .. sever SLI veya uzman örneğin
Old 4 Ocak 2008, 18:29
Bağış Grubu

Herhangi bir özel donanım overclocks değildir. sadece nokta ve Sanırım bir tek seferde her şeyi kontrol eder. ve sahip farklı düzeylerde 1% 15% overclock kadar gidiyor. Ben bu nedenle ilk etapta orada bir SLI overclock faydalı olmaz 2 PCI-E yuvaları yok.

ve i sadece bu küçük sorunla ilgili babam sohbet vardı. O belki de üretici web sitesi tarih çıktı ve bu yeni model bir 1.8v yerine, reklamı değerleri ayar ile çalışıyor olabilir öneriyor.

O eğer gerilim aşağı gidiyor çünkü RAM ile biraz yavaşlatır bu durumda olabileceklerini göstermektedir. ve eğer timings eşleşmiyor, sonra Eşyalarımı hiçbiri ilk yerde çalışma olacak.

ve i kendi bir düşünce vardı. güç ayarlarını, bu minimum DDR2 için 1.8v olduğunu söylüyor, ve maksimum 3.3 V olduğunu.

belki de zaten, çünkü otomatik yapılandırma olarak ayarlanmışsa, bu dimms daha fazla güç gerektiren ve bana gerilim I vermek benim bilmeden gerekir tanır.

Bu ayarları ve iki kez kontrol kadar açık şekilde istiyorum. sadece ben bu konuda rahatsız hissediyorum's. Örneğin GSKILL veya mobo Maker için eğer bu konuda bir soruya cevap da net üzerinden, bana bu konuda daha iyi hissettirecek bir şey koymak olurdu. bu sadece bu anakart şey bu tür hakkında kılavuzda yok. değil hatta size ilk etapta voltaj seçenekleri değiştirebilirsiniz öneririz.

Eğer MSI veya GSKILL bir yanıt elde Ben görürsünüz ve yalnız şimdilik bırakın. Cehenneme yalnız bırakmak için bir seçenek var ama. Hatta hiçbir şey değiştiremez. belki ben çift ve diğer web siteleri voltajlara newegg bu ihtiyacı kontrol edeceğiz.

ne yapmak emin değilim. Belki birisi bu endişeleri bu görür ve beni arada aydınlatmak.
Old 4 Ocak 2008, 18:31
Bağış Grubu

iyi i olan 780i chipset var olan bilgileri bir örnek olarak SLI kullanılan RAM overclock, hız dışarı SLI Greys ve uzman için 2 seçenek olduğunu hızlı düzenleme olanağı sağlar
Old 4 Ocak 2008, 18:35
Bağış Grubu

AHA! SİZİN NEWEGG TEŞEKKÜR!

bu dimms güç 1,8-2,0 volt gerektiren göstermektedir ki newegg çıkıyor. ve çünkü 1,8 at öndeğer olarak's, Aslında tüm görünüşte undervolted değilim. Tüm sonra bir şey değiştirmeniz gerekmez ...

Ben kontrol önce newegg düşünce ediyorum isterdim ... Bu web sitesi aşk için bir sebep.
Eğer herhangi bir dışına nasıl bu arada bu ayarları kilidini, şekil yaz aydınlatmak çekinmeyin sanırım. ama önce bile başladı çözüldü benim sorun görünür.

çocuklar da yardım için teşekkürler. appreciated. :). Ben şimdi yeni makinenin resimlerim ilanıyla ilgili merak edeceğiz galiba. ^ _ ^
Old 6 Ocak 2008, 16:40
Yasak Grubu

çok komik
Reply

Register

Bookmarks