![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я пішов на сайт виробника моєї пам'яті, і я виявив, що мої карти пам'яті повинні працювати на 2,0 ~ 2,1 вольт. і моя BIOS за замовчуванням пам'ять DDR2 до 1.8В. і параметри відображаються зі зниженою яскравістю, тому не можу змінити напруги.
Чи є який-небудь спосіб розблокувати ці налаштування в BIOS, щоб я міг змінити напруги тому я не запущена моїй пам'яті undervolted? Якщо ви хочете більш детально, я використовую MSI P-35 Neo Combo платі і 2 гігабайти G. Skill PC2 6400 DDR2 800 RAM. Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є розгін функції? спробувати включити його, але тільки змінити Thats напруги пам'яті, як це в моїх Я думаю,
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, Ви можете Flash BIOS, Google зробити вашої материнської плати і оперативної пам'яті напруга
| |||
| |||
| Я теж намагався, що і воно не дало ніяких результатів. і є функції розгону, але навіть якщо його включити, це не звільняє цих варіантів. вони залишаються на авто і як і раніше недоступні. Я Consulting будь-якому можу. Я б хотів поговорити з MSI. але у мене немає всієї необхідної інформації навіть заповніть форму запиту технічної підтримки: (що зовсім безглуздо. Я в розгубленості, що робити. |
|
| |||
| |||
| а які варіанти RAM розгін? Існують різні них любить .. SLI або експерта для прикладу |
|
| |||
| |||
| немає ніяких апаратних конкретні розганяється. є тільки точки і я вважаю, що керує всім відразу. і воно має різні рівні переході від 1% до 15% розгону. У мене немає 2 PCI-E слота, тому не буде SLI утилітою розгону там на першому місці. і я розмовляв з моїм батьком про цю проблему мало. Він вважає, що, можливо, сайт виробника застаріла, і що ці нові моделі можуть працювати з 1.8V налаштування, а не рекламований цінностей. Він вважає, це може бути той випадок, оскільки, якщо напруга падає, ОЗУ сповільнюється з ним. і якщо таймінги не співпадають, то жоден з моїх речей буде працювати в першу чергу. і в мене була думка про моєю власною. в налаштування харчування, вона каже, мінімум для DDR2 це 1.8V, і максимум 3.3V. Може бути, це вже визнає, що ці модулі DIMM потрібно більше енергії, тому що він встановлений в Auto Config, і це дає мені напруги мені потрібно без мого відома. Мені дуже хотілося б мати можливість відкрити ці настройки і перевірити. Це просто, що я відчуваю себе ніяково про це нам. якщо для GSKill інстанції чи мій плат чайник поставив би щось в мережу, що б відповісти на запитання з цього питання, що зробило б мене почувати себе краще про це. Це просто, що немає нічого в материнській платі про такі речі. вона навіть не припускають, що ви можете змінити параметри напруги в першу чергу. Я побачу, якщо я отримаю відповідь від MSI або GSKill, і залишити його в спокої на деякий час. Пекло в мене немає вибору, окрім як залишити його у спокої. Я навіть не можу нічого змінити. Можливо, я двічі перевірити напругу з цим необхідно Newegg і на інших сайтах. Чи не впевнений, що робити далі. Може бути, хтось з цим проблеми будуть бачити це і просвітити мене час. |
|
| |||
| |||
| Ну, я використав SLI в якості прикладу, як я знаю, з чіпсетом 780i є 2 варіанти RAM розгін, SLI з сірого швидкість і експерт дозволяє змінити швидкість |
|
| |||
| |||
| АГА! СПАСИБО Newegg! Виявляється, що ці пропозиції Newegg модулів DIMM потрібно 1.8-2.0 Вольт. і так як дефолту на 1,8, я насправді не undervolted на всіх очевидно. Мені не потрібно нічого змінювати в кінці кінців ... Краще б я думала про перевірку Newegg раніше ... ще одна причина любити, що веб-сайт. Я думаю, якщо хто з вас з'ясувати, як розблокувати ті параметри, в той же час, не соромтеся, просвіти мене. але схоже, моя проблема була вирішена ще до її початку. Дякуємо за допомогу, хоча хлопці. оцінили. :). Думаю, тепер я буду турбуватися про публікацію фотографій нової машини. ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| BIOS і Рам | Mooseknuckle | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 серпня 2008 16:59 |
| Bios | carpious | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 грудня 2007 06:22 |
| Як налаштувати BIOS | Jack06 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 28 листопада 2007 09:04 |
| Bios | Анж | Генеральний обладнання чат | 6 | 10 листопада 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |