менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

BIOS допомогти? : (

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 січня 2008, 12:40
Донор групи

Default BIOS допомогти? : (

Я пішов на сайт виробника моєї пам'яті, і я виявив, що мої карти пам'яті повинні працювати на 2,0 ~ 2,1 вольт. і моя BIOS за замовчуванням пам'ять DDR2 до 1.8В. і параметри відображаються зі зниженою яскравістю, тому не можу змінити напруги.

Чи є який-небудь спосіб розблокувати ці налаштування в BIOS, щоб я міг змінити напруги тому я не запущена моїй пам'яті undervolted?

Якщо ви хочете більш детально, я використовую MSI P-35 Neo Combo платі і 2 гігабайти G. Skill PC2 6400 DDR2 800 RAM.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 4 січня 2008, 17:49
Забороненої угруповання

Чи є розгін функції? спробувати включити його, але тільки змінити Thats напруги пам'яті, як це в моїх Я думаю,

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 4 січня 2008, 17:51
Донор групи

Може бути, Ви можете Flash BIOS, Google зробити вашої материнської плати і оперативної пам'яті напруга

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 4 січня 2008, 18:14
Донор групи

Я теж намагався, що і воно не дало ніяких результатів. і є функції розгону, але навіть якщо його включити, це не звільняє цих варіантів. вони залишаються на авто і як і раніше недоступні.

Я Consulting будь-якому можу. Я б хотів поговорити з MSI. але у мене немає всієї необхідної інформації навіть заповніть форму запиту технічної підтримки: (що зовсім безглуздо.

Я в розгубленості, що робити.
Old 4 січня 2008, 18:16
Донор групи

а які варіанти RAM розгін? Існують різні них любить .. SLI або експерта для прикладу
Old 4 січня 2008, 18:29
Донор групи

немає ніяких апаратних конкретні розганяється. є тільки точки і я вважаю, що керує всім відразу. і воно має різні рівні переході від 1% до 15% розгону. У мене немає 2 PCI-E слота, тому не буде SLI утилітою розгону там на першому місці.

і я розмовляв з моїм батьком про цю проблему мало. Він вважає, що, можливо, сайт виробника застаріла, і що ці нові моделі можуть працювати з 1.8V налаштування, а не рекламований цінностей.

Він вважає, це може бути той випадок, оскільки, якщо напруга падає, ОЗУ сповільнюється з ним. і якщо таймінги не співпадають, то жоден з моїх речей буде працювати в першу чергу.

і в мене була думка про моєю власною. в налаштування харчування, вона каже, мінімум для DDR2 це 1.8V, і максимум 3.3V.

Може бути, це вже визнає, що ці модулі DIMM потрібно більше енергії, тому що він встановлений в Auto Config, і це дає мені напруги мені потрібно без мого відома.

Мені дуже хотілося б мати можливість відкрити ці настройки і перевірити. Це просто, що я відчуваю себе ніяково про це нам. якщо для GSKill інстанції чи мій плат чайник поставив би щось в мережу, що б відповісти на запитання з цього питання, що зробило б мене почувати себе краще про це. Це просто, що немає нічого в материнській платі про такі речі. вона навіть не припускають, що ви можете змінити параметри напруги в першу чергу.

Я побачу, якщо я отримаю відповідь від MSI або GSKill, і залишити його в спокої на деякий час. Пекло в мене немає вибору, окрім як залишити його у спокої. Я навіть не можу нічого змінити. Можливо, я двічі перевірити напругу з цим необхідно Newegg і на інших сайтах.

Чи не впевнений, що робити далі. Може бути, хтось з цим проблеми будуть бачити це і просвітити мене час.
Old 4 січня 2008, 18:31
Донор групи

Ну, я використав SLI в якості прикладу, як я знаю, з чіпсетом 780i є 2 варіанти RAM розгін, SLI з сірого швидкість і експерт дозволяє змінити швидкість
Old 4 січня 2008, 18:35
Донор групи

АГА! СПАСИБО Newegg!

Виявляється, що ці пропозиції Newegg модулів DIMM потрібно 1.8-2.0 Вольт. і так як дефолту на 1,8, я насправді не undervolted на всіх очевидно. Мені не потрібно нічого змінювати в кінці кінців ...

Краще б я думала про перевірку Newegg раніше ... ще одна причина любити, що веб-сайт.
Я думаю, якщо хто з вас з'ясувати, як розблокувати ті параметри, в той же час, не соромтеся, просвіти мене. але схоже, моя проблема була вирішена ще до її початку.

Дякуємо за допомогу, хоча хлопці. оцінили. :). Думаю, тепер я буду турбуватися про публікацію фотографій нової машини. ^ _ ^
Old 6 січня 2008, 16:40
Забороненої угруповання

ха-ха-ха
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
BIOS і Рам Mooseknuckle Процесори, материнські плати RAM & 1 23 серпня 2008 16:59
Bios carpious Процесори, материнські плати RAM & 2 29 грудня 2007 06:22
Як налаштувати BIOS Jack06 Процесори, материнські плати RAM & 5 28 листопада 2007 09:04
Bios Анж Генеральний обладнання чат 6 10 листопада 2007 10:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.