![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas Turiu Windows 98 ir norite naudotis kai įmonė įranga, kad ji suderinama su kietojo disko diskai tt .. Koks yra geriausias programinės įrangos, kad galėčiau naudoti ir kur galima ją parsisiųsti iš? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firmware už ką?
| |||
| |||
| Yeh, galima perfrazuoti, kad jums geriau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei yra BIOS atnaujinti, kad jums yra nuoroda į tai jūs bet kada naudoti vieną iš MOBO gamintojų svetainėje. Bet tai yra tiek senas, kad gali būti neįmanoma.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| BIOS ir RAM | Mooseknuckle | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 23, 2008 16:59 |
| BIOS | carpious | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 29 gruodis 2007 06:22 |
| Kaip nustatyti BIOS | Jack06 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 28, 2007 09:04 |
| BIOS | Ange | General Hardware Chat | 6 | Lapkritis 10, 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |