![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей Първо болен ви дам моя компютър спецификационен AMD SEMPRON 3000 + около 1.8ghz. 1gig овен 80GB SATA harddrive и гигабайт 6100 m2ma дънната платка. Когато аз имам този компютър, че е необходимо ново harddrive и нови овен Донесох овена 1gig на DDR2 и аз донесе чисто нов HDD започна да formatt него и след това продължи да инсталирате Windows XP, след форматиране Той би казал, моля, изчакайте, докато тя се инсталира на Windows файлове и неща, но държат замразяване на 15%, така и couldnt натоварване XP на него, така късно отидох в BIOS и за някаква глупава причина, заради която да го настроите да оптимизира настройките по подразбиране, но все още държат замразяване после си помислих ID опитам не успеят каса неустойки и сега, когато съм свой ред, че на нея просто дойде един черен екран с мигащи курсора в началото, дори ако аз отида в BIOS и да ми DVD ROM устройство за първото стартиране устройството тя не прави разлика и навик товар на само на черен екран DONT знам какво да опитате сега аз се чудех дали някой е имал идеи за това как да се определи това |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нулиране на BIOS чрез премахване на батерията за добра няколко минути.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, извадете батерията на дънната платка за 5/10 мин. трябва да направи, някои дънни платки имат ясна CMOS джъмпърен, което ви свързва нещо проводими (отвертка работи) между колчета, които ще нулирате BIOS, това обаче, ако има, е най-различна част от дънната платка за всеки модел, така че да има поглед в дънната платка ръководство, което трябва да споменем, където тя е, ако имате такава.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нуждаете се от помощ по отношение на NAT ПОСТАВЯНЕ | shakirat | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 13 Юни 2009 14:23 |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| Инсталиране на ICS с MAC и PC | nvisibl | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 25 ноември 2008 11:11 |
| Помощ за създаване на безжични | ябълки | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-и парламентарен Фев 2008 02:50 |
| Настройка на VPN | Jonathon28 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 27 Дек 2007 05:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |