![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi první off špatně vám můj pc spec AMD Sempron 3000 + kolem 1,8 GHz. 1gig ram 80GB pevný disk SATA a gigabajt 6100 m2ma deska. Když jsem dostal tento kus potřebovala nový pevný disk a nové berana i přivedl skopce 1gig DDR2 a přinesl i zbrusu nový hdd začala formatt a pak přistoupil k instalaci systému Windows XP po formátování by tedy prosím počkejte se nainstaluje windows soubory a tak, ale stále zmrazeny na 15%, takže i couldnt zatížení xp na to, aby později jsem šel do BIOSu a pro některé stupidní důvod i nastavit na výchozí hodnoty optimalizované, ale přesto stále zmrazení Pak mě napadlo zkusit id fail safe výchozí nastavení a teď když jsem zapnout to prostě přijde až černá obrazovka s blikajícím kurzorem na vrcholu, i když jdu do BIOSu a nastavit DVD ROM pro první spuštění zařízení nezáleží na tom i wont load up os jen černou obrazovku dont vŘdŘt co zkusit teď mě napadlo, jestli někdo měl nějaké představy o tom, jak to opravit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reset BIOS po vyjmutí baterie pro dobrý pár minut.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, vyjměte baterii na základní desce za 5-10 minut měli udělat, některé základní desky mají také jasný CMOS jumper, který připojíte něco vodivé (šroubovák práce) mezi piny, který bude resetovat BIOS, to však, pokud existuje, je v jiné části desky pro každý model, tak se podívejte na vaše manuál k základní desce, třeba zmínit, že tam, kde je, pokud máte jedno.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuješ pomoct ohledně NAT SETTING | shakirat | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 13 června 2009 14:23 |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| Nastavení ICS jak Mac a PC | nvisibl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. listopadu 2008 11:11 |
| Nápověda nastavení bezdrátového | jablka | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. únor 2008 02:50 |
| Nastavení VPN | Jonathon28 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 27. prosinec 2007 05:42 |
| Thread Nástroje | |
| |